hirdetés

Rengeteg újdonságot tartogat a Huawei FreeLace Pro fülhallgató

Az itthoni ár feléért

hír
Rengeteg újdonságot tartogat a Huawei FreeLace Pro fülhallgató 1
írta: SonkaMod
2021-06-23

Egy olyan Huawei kütyüt szerezhetünk be az Aliexpressről, ami itthon majdnem kétszer annyiba kerül. Ez a Huawei FreeLace Pro Bluetooth fülhallgató, mely többféle zajszűréssel, gyorstöltéssel és rendkívül hasznos funkciókkal rendelkezik. Mindenképp érdemes most az Aliexpress Summer Sale-en megvásárolni, hiszen nagyon olcsón juthatunk hozzá EU raktárból.

A zajszűrés hívások közben is működik, ilyenkor a füles felismeri az emberi hang frekvenciáját, és azon kívül minden mást kiszűr. Ha pedig játszanánk vele, akkor szintén felismeri, hogy most mi a tervünk, így beállítja azt a módot, amivel a legkevesebbre csökkenthető a késleltetés. A kütyü egyik legérdekesebb pontja az akkumulátora, ami 150 mAh-s és brutálisan sokat bír vele. Zajszűrés nélkül 24 óra hozható ki belőle, míg zajszűréssel is hozza a 16 órát. Ha lemerült, akkor a Type-C apa csatlakozóján keresztül közvetlenül fel lehet dugni a telefonunkra töltés céljából, de adnak hozzá egy sima USB-A átalakítót is, hogy bármiről lehessen tölteni.

A teljes feltöltési idő körülbelül 60 percet vesz igénybe, 5 perc töltéssel pedig akár 5 óra zenelejátszára elegendő energiát is belepumpálhatunk. Ez a tempó rendkívül jó, szokatlan ez a fülhallgatók világában.

A fülhallgató felvehető a Huawei AI Life alkalmazásba, ahol a bal oldali füles érintőgombját programozhatjuk, illetve a zajszűrés szintjét, valamint a készülékváltást is itt állíthatjuk be.

Rengeteg újdonságot tartogat a Huawei FreeLace Pro fülhallgató 10 Forrás: consumer.huawei.com

Érezni lehet, hogy a Huawei Freelace Pro egy rendkívül sokoldalú fülhallgató, aminek minden egyes részletére odafigyelt a gyártó. Nem is csoda, hogy a magyarországi ára igen borsos. Még a legolcsóbb helyen is 26 000 forintba kerül, de van ahol 40 000 feletti összeget kérnek érte. Az Aliexpress Summer Sale-en ezt az eszközt most rendkívül alacsony áron lehet rendelni, a 618ALI6 kuponkóddal mindössze 15 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ennyiért ajándék ez a füles, ami a mindennapokban, munka és sportolás közben is használható. A szállítás teljesen ingyenesen jár hozzá és francia vagy lengyel raktárból lehet kérni, így semmiféle plusz költség nem rakódik rá.

hirdetés