hirdetés

Rengeteg színben, rekord áron a FunWater SUP-ok

Már gyúrhatunk a jó időre

hír
Rengeteg színben, rekord áron a FunWater SUP-ok 1

Forrás: Gshopper

írta: SonkaMod
2023-01-05

Talán már nincs is annyira messze, hogy újra meleg legyen és hódolhassunk a vízi sportoknak. Aki még nem próbálta a SUP-olást, annak mindenképp ajánljuk, aki pedig éppen deszkát venne, az se habozzon sokat, hiszen még soha nem volt ennyire olcsó a FunWater SUP a Gshopperen. Rengeteg színben és kialakításban elérhető már 49 000 forinttól. Az egyikből már mi is vásároltunk, és elég jó sporteszközt kaptunk a pénzünkért cserébe, csak ajánlani tudjuk.

Többféle kialakítású FunWater SUP-ot lehet rendelni a Gshopperen, de alig különböznek egymástól, viszont a dizájn elég sokféle. A hosszuk 320, 330 és 335 centiméter típustól függően, a vastagságuk pedig 15 centi. Az orr-rész kialakításában van egy kis különbség az egyes modellek között, de mindegyiknek az alján három lecsatlakoztatható uszony van, és minden egyéb kiegészítőt is adnak hozzájuk. Állítható lapát, biztonsági kábel, pumpa, hordtáska, és vízálló telefontok is a repertoárba tartozik.

A Gshopperen ezek a deszkák elképesztően olcsók, a forint erősödése pedig még lejjebb tolja az árakat. Egy FunWater SUP a hazai áruházakban simán háromszoros áron megy, így mindenképp érdemes a Gshopperről rendelni. Az AFFCE2C50F48  kuponkóddal már 49 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, szállítási költséggel együtt, EU raktárból, de még a terméklapon szereplő legdrágább modell is megáll 56 000 Ft-nál.

hirdetés