hirdetés

Rengeteg akciós termék a Cafago-nál

Yeelight, Mijia, Xiaomi, Haylou, Enchen

hír
Rengeteg akciós termék a Cafago-nál 1
írta: hajas
2020-03-09

Tavaszindító akciókat, nagyszerű ajánlatokat hoztam nektek a Cafago-tól. Ha szeretnétek kicsit hangulatosabbá, okosabbá tenni az otthonotokat, akkor a Yeelight termékei a segítségetekre lesznek. Ha nem elég erős a lakásban a WiFi jele, akkor érdemes lesz beszereznetek egy Xiaomi jelismétlőt. Zenehallgatáshoz ajánlok egy Xiaomi Haylou fülhallgatót, és két fürdőszobai Xiaomi terméket is bemutatok, egy borotvát és egy fogkefét. Minden termék vagy EU raktárból, vagy áfamentes szállítással érkezik, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. A szállítási költségek pedig már benne vannak a cikkben szereplő árakban.

Haylou GT1 Pro

A Haylou GT1 Pro a szokásos Xiaomi minőséget és árat hozza; tehát mindkettőből a legjobbat. Remek minőségben biztosítja nektek a zenét egy töltéssel 4 órán keresztül, amit a bölcsővel 26 órára tudtok feltornázni. IPX5-ös vízállósági besorolást kapott, tehát nem lesz gondja, ha sportolás közben izzadság éri. A fülesek oldala érintésérzékeny (én ezt preferálom), szerintem kényelmesebb megoldás, mint a gombos. A bölcső elején egyébként található 4 LED pötty, ami a töltöttségi szintet mutatja. 7900 forintot kérnek érte, ára miatt pedig áfamentes.

Xiaomi Youpin Enchen BlackStone 3D elektromos borotva

Nem kell meglepődni, hogy már mindent (is) gyárt a Xiaomi. Borotváit is ugyanolyan kiváló minőségben, alacsony áron kínálja, mint bármelyik más termékét. Az Enchen Blackstone 3D három vágófejjel rendelkezik, amik külön, önállóan tudnak mozogni, jól követik az arc vonalait, a hátuljába pedig egy kinyitható pajeszvágó is került. Könnyű, mindössze 139 gramm, és egyáltalán nem nagy, 15,5 x 5,3 centi, így utazáskor is magatokkal tudjátok vinni. Az akkuja másfél óra használatot biztosít nektek, amit USB-C kábellel tudtok feltölteni. 4300 forintba kerül, itthon, ilyen áron pedig nem nagyon találtok ilyen minőségű borotvát.

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

Jó minőségű elektromos fogkefét itthon nagyon drágán tudtok beszerezni. A Mijia T100 viszont ugyanolyan jól tisztítja a fogaitokat, mint bármelyik nagyobb gyártó terméke, ellenben rendkívül kedvező az ára. Igaz, nem jár hozzá okostelefonos applikáció, nem figyelmeztet, ha túl erősen nyomjátok fogaitokra a kefét, de ezek egy átlag felhasználó számára elhanyagolható funkciók, pláne, ha így olcsóbb a termék. Egy töltéssel 30 napon át tud működni, az akku pedig USB kábellel tölthető. 120 másodperc után automatikusan kikapcsol. Ezt a két percet egyébként a szerkezet automatikusan, kisebb megszakításokkal felosztja 4 részre, így tudni fogjátok mikor melyik részét kell mosni a fogsorotoknak, valamint, hogy mennyi idő van még hátra a fogmosásból. 3300 forintért tudjátok megvásárolni. Itthon ennyi pénzért a legtöbb nagy márkához csak pótfejeket tudtok beszerezni.

Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro jelerősítő

A Mi Wifi Repeater Pro-t már teszteltük korábban, itt tudtok részletesen olvasni a termékről. Ha gyenge a házatokban a WiFi jelerőssége, akkor érdemes beszereznetek egy ilyet. A terméken két kihajtható antenna található, maga a kütyü pedig masszív, fekete műanyag borítást kapott. Beüzemeléséhez a Mi Home applikációra lesz szükségetek, ezen keresztül csak rá kell kapcsolódnotok vele a WiFi hálózatotokra, majd konfigurálni kell, és kész is. A 2,4 GHz-es frekvencián 300 Mbps-es sebességre képes, és egyszerre 64 eszközt tud kezelni. 4700 forintot kérnek érte, ami az áfahatár alatt van.

hirdetés