hirdetés

Rendeljetek 3D nyomtatót a Ranvee-ről

Kuponozható a Longer LK5 Pro és a TwoTrees SK1 modell

hír
Rendeljetek 3D nyomtatót a Ranvee-ről 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-07-05

Már nem olyan különleges dolog a 3D nyomtatás, hiszen a készülékek már megfizethető áron érhetők el, így hobbi célra használható gépe bárkinek lehet otthon. Egy csomó dolgot állíthattok elő a segítségükkel, akár kreatívkodhattok vagy alkatrészeket is gyárthattok. A Ranvee-től a Longer LK5 Pro és a TwoTrees SK1 készülékeire kaptunk kupont. Mindkét modell lengyel raktárból, költségmentesen érkezik.

TwoTrees SK1 3D nyomtató

A TwoTrees SK1 a cég egyik CoreXY felépítésű 3D nyomtatója, stabil vázzal rendelkezik és a leggyorsabb FDM alapú 3D nyomtatók közé tartozik, akár 700 mm/s sebességre is képes. Viszonylag nagy, 256x256x256 mm-es tárgyasztallal rendelkezik és ehhez képest meglepően kis helyet foglal el, hiszen a készülék 400x400x530 mm.

Három független motor vezérli a három Z tengelyt és 36 ponton szintezi a fűtött nyomtatófelületet. A hot end mindössze 30 másodperc alatt éri el a 300 fokos hőmérsékletet. A magas hőmérsékletállóságú PEI lap az anyagok széles skálájának feldolgozását teszi lehetővé, mint például a PLA, PETG, PC, ABS, TPU és a nejlon.

Ha a nyomtatási folyamat váratlanul megszakadna, az SK1 abból a pozícióból folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Találtok rajta egy 4,3 colos érintőkijelzőt, de nemcsak innen vezérelhetitek, hiszen WiFi-vel kapcsolódik akár a notebookotokhoz is, így a beállításokat innen is elvégezhetitek.

A Ranvee a GHZ67RE3NAAT  kuponnal most 154 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálja lengyel raktárból.

hirdetés