hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Roidmi EVA robotporszívó

Pihenj, amíg ő robotol

hír
Rendelj kínait itthonról: Roidmi EVA robotporszívó 1

Forrás: Alza

írta: Raven96
2024-04-22

Manapság már rengeteg háztartási gép kezd elmenni az automatizálás irányába, így kevés olyan otthont látni, ahol ne lenne egy önürítős álló- vagy robotporszívó. Ezeknek nagy előnye, hogy egyre kevesebb időt kell velük foglalkozni, nem mellesleg a takarítást is elvégzik helyetted. A Roidmi EVA ideális választás, ha a porszívózásról és a felmosásról egyaránt lemondanál, hiszen mindkettőre képes és a végén még az összegyűjtött koszt is eltünteti a dokkolóállomásába.

Nagy szó, hogy akár 20 milliméter magas akadályok leküzdésére is képes és ha közben elfáradna, akkor visszatér a dokkolójához tölteni, majd automatikusan onnan folytatja a dolgát, ahol korábban abbahagyta. Akkumulátora 5200 mAh kapacitású, üzemideje körülbelül 120 perc, de ez a használattól függ. A teljes feltöltéshez 4 órára van szüksége.

Azt nézve, hogy a Roidmi EVA egy igencsak önálló robotporszívó, tele okosságokkal, akkor igen jó vételnek számít az Alzán, hiszen most 239 990 Ft-ért rendelhető. Kínai oldalról sem lenne sokkal olcsóbb, viszont ehhez tartozik magyar számla és garancia, illetve, ha nem szeretsz sokat várni, akkor élmény lesz a vásárlás. Éjfél előtt AlzaBoxba rendelve már át is veheted csomagodat a következő munkanapon.

hirdetés