hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Hohem iSteady XE gimbal készlet

Életed legjobb felvétele lesz

hír
Rendelj kínait itthonról: Hohem iSteady XE gimbal készlet 1

Forrás: RendeljKínait

írta: Raven96
2024-04-15

Még csak április közepénél járunk, de az időjárás már egyre melegebb, így érdemes minél több időt kint tölteni a szabadban, legyen szó kerékpártúráról, kirándulásról, családi vagy baráti összejövetelről. Ezek bármelyikéhez mókás kiegészítő egy gimbal, ha szereted videón megörökíteni a számodra kedves pillanatokat, de vlogoláshoz vagy más kreatív produkciókhoz sem utolsó. A Hohem iSteady háromtengelyű stabilizálással rendelkezik, neked csak az okostelefonodat kell beletenned és már készítheted is a minőségi, rázkódásmentes felvételeket. A gimbal ára most itthon is jó, nem csak Kínából rendelve, hiszen már 28 890 Ft-ért a tiéd lehet.

A gimbalban beépített, 2000 mAh kapacitású akkumulátor van, így körülbelül 8 óra üzemidőre számíthatsz. Type-C porton keresztül tölthető, ez nagyjából 2,5 órát vesz igénybe. Az USB-C tápkábelen és a mágneses fényen felül a csomag tartalmaz még egy hordtáskát, egy használati útmutatót és egy állványt is, utóbbi remek kiegészítése a stabilizátornak, hiszen az alján megtalálható az 1/4-es menetes furat, így könnyedén összecsatlakoztathatók.

Ha megjött a kedved a Hohem iSteady XE gimbalhoz, akkor most érdemes az Alzánál lecsapnod rá, hiszen a Mega Kiárusítás keretein belül csak 28 890 Ft és magyar számla, illetve garancia is tartozik hozzá. A kütyü AliExpressről rendelve is majdnem ennyibe kerülne, viszont az Alzánál az is nagy előny, hogy AlzaBoxba kérve akár már a rendelést követő munkanapon átveheted.

hirdetés