hirdetés

Rendelj kínait itthonról: 3 Orico kütyü

Párezres tételek

hír
Rendelj kínait itthonról:  3 Orico kütyü 1
írta: SonkaMod
2024-02-08

Az Orico egy tősgyökeres kínai márka, rengeteg érdekes és hasznos kiegészítővel, többek között jómagam is vettem tőlük kábeleket és egyéb perifériát és sosem kellett csalódnom. A hazai piacon is sokféle terméküket lehet kapni és mivel elég sok az olcsó cucc, így sok olyan van, amit érdemes itthon megvásárolni mert annyira kevés az árkülönbség, vagy adott esetben nincs is. Most kiválogattam 3 ilyen terméket, amiket biztos, hogy itthon érdemes rendelni.

Rendelj kínait itthonról:  3 Orico kütyü 2

Forrás: Alza

Orico parafa egéralátét

Egy egyszerű egérpad befér a listába kezdésnek, hiszen ilyet nagyon sokan használnak és fontos is, mert jobban siklik rajta az egér. Ha egy stílusos darabra vágyunk, akkor az Orico parafa terméke biztosan jó választás. Többféle méretben is kapható, de vadászni kell az interneten, mert nem árulják sok helyen. itthon a natúr színű elérhető, de csak S-es méretben, ami 30×20 cm-t jelent és ez kerül 2390 Ft-ba.

Van belőle más szín is, például a rózsaszín nagyméretű egérpad már olcsóbb is, hiszen kisebb rá a kereslet, ezt potom 1590 Ft-ért már lehet is rendelni. Ilyen árakat az Aliexpressen sem fogunk találni, illetve ott is csak korlátozottan elérhető ez a termék.

Rendelj kínait itthonról:  3 Orico kütyü 3

Forrás: Alza

Orico notebook állvány

Ez egy olyan termék, ami nagyon hasonló áron fut itthon és Kínában is. Az állvány használata megkönnyíti a számítógép használatát, mivel tetszőleges szögben be lehet dönteni vele a klaviatúrát. Ez a modell azért is nagyon jó, mert összecsukható, így könnyen lehet szállítani, kis helyet foglal. 11 és 17 colos képernyőmérettel rendelkező notebookokat lehet rátenni, a dőlésszög pedig 7 fokozatban állítható 15 és 45 fok között.

Kétféle színben elérhető, így még az alapján is lehet választani, a fekete és a fehér színű is 2890 Ft-ba kerül, magyar számlával, garanciával.

Rendelj kínait itthonról:  3 Orico kütyü 4

Forrás: Orico

Orico alumínium notebook tartó NPB1

Ez már egy prémiumabb Orico termék, kifejezetten igényesebb notebook felhasználók számára. Egy ilyen tartóban lehet horizontálisan és vertikálisan is tárolni a gépet, így akkor az asztalon több hely marad. Sokan pedig dokkolóval használják így a notebookot, konstans rákötve a monitort és az egyéb perifériákat.

A kialakítása miatt akár 4 cm vastag notebookot is tud fogadni, az alumíniumnak köszönhetően pedig kifejezetten masszív, de a teteje szilikonos, hogy ne tegyen kárt a laptopban. Ez már egy magasabbra pozícionált termék, így az ára sem annyira alacsony, de a 7420 forintos vételár még így is barátinak mondható, Aliexpressen is nagyon hasonló áron fut.

hirdetés