hirdetés

Rendelhető Geekbuyingon is a Tronsmart Bang hangszóró

A két kisebb testvér is akciósan vihető most

hír
Rendelhető Geekbuyingon is a Tronsmart Bang hangszóró 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-03-28

Az utóbbi idők talán egyik legjobban várt hangszórója a Tronsmart Bang végre rendelhető a Geekbuyingon. Eddig csak a Tronsmart hivatalos oldalán volt elérhető viszonylag drágán, illetve Aliexpressen, de mostantól kedvezőbb áron tudjátok megrendelni kedvenc webshopotokból. A Geekbuying szórakoztató elektronikai mega vására miatt ráadásul most egy kupont is tudtunk szerezni nektek hozzá, amivel még tovább tudtok faragni az árából, így egészen pontosan 32 700 Ft-ért lehet a tiétek. A cikk végén találtok kuponokat további két szuper Tronsmart hangkeltő eszközhöz is.

A készülék kapott pár extra funkicót is, ilyen például a gyors NFC párosítás,  ami azt jelenti, hogy elég csak a közelébe helyezni a mobilunkat, és máris felépül a Bluetooth kapcsolat. A hangszíneket a Tronsmart saját alkalmazásában tudjuk állítani, így teljesen személyre szabhatjuk a hangzást.

Aki annyira várta a megjelenést mint mi itt a szerkesztőségben, annak javasoljuk csapjon le rá hamar, mert a bevezető áras akció csak korlátozott ideig él. A hangszóró ára most a 6OUCDQDP kuponkóddal 32 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás ingyenes, és német raktárból küldik a terméket.

Tronsmart Force Pro

A 24x11x7 centiméteres készülék 1340 grammos tömeggel rendelkezik, amihez kaptok egy hordozózsákot is, mely megóvja a karcoktól. Bluetooth 5.0-s chip segítségével kommunikál a mobilotokkal, melynek köszönhetően alacsony a késleltetés és az energiafogyasztás is, és akár 20 méteres távolságból is stabil marad a kapcsolat. A tetején találjátok a vezérlőgombokat, illetve itt kapott helyet az NFC, ami megkönnyíti a párosítást. A teljesítménye 60 watt, egy 10 000 mAh-s akkumulátor szolgál áramforrásulami akár 15 órán keresztül biztosítja a működéshez szükséges energiát. Az akkut Type-C kábel segítségével tudjátok feltölteni, ez a berendezés is használható power bankként is. A gyártó ügyelt a vízállóságra, az IPX7-es minősítésnek köszönhetően még a vízbe ejtést is túléli. Ára az NNNMARFP kuponkóddal 20 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás pedig gyors és ingyenes.

Tronsmart Studio

A készülék 20,65 cm hosszú, 7 centi magas és 5,8 centi széles, tömege pedig 961 gramm. Összesen hét darab hangkeltő található benne, ebből 2 darab normál közép hangszóró, 4 darab passzív radiátor, illetve egy aktív mélynyomó, melyeknek az összteljesítménye 30 watt. Természetesen akkumulátorral is ellátták, egész pontosan egy Type-C porton keresztül tölthető, 2000 mAh-s telep található benne, ami akár 15 órás üzemidőt is képes biztosítani a hangfalnak. Az ára az  NNNMARSTU kuponkód beírása után most csak 12 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és német raktárból érkezik a termék.

hirdetés