hirdetés

Remek BlitzMax monitorlámpák érhetők el olcsón

Akinek nincs, nem is tudja milyen jó egy ilyen

hír
Remek BlitzMax monitorlámpák érhetők el olcsón 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-11

A monitorlámpa az igazi hiánypótló számtech cucc, ami rengeteg helyet takarít meg a karos lámpákkal szemben, jól variálható a színhőmérséklete és fényereje, nem olvad ki a szemetekből az agyatok a gép előtt, ráadásul nem is emésztenek fel egy vagyont.  A BlitzWolf az ilyen eszközeit BiltzMax néven gyártja, ebben a válogatásban egy hagyományos és egy RGB LED-es variánst tettem be. Az olcsóbbik a BG0bf8c6  kóddal 7000, a drágábbik a BG7283e6  kuponnal 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, mindkettő cseh raktárból érkezik, a szállításuk párszáz forintba kerül.

A BlitzMax BM-CS1 eggyel komolyabb darab, abban az értelemben, hogy ez már RGB LED-es, ráfoghatjuk hogy gamer lámpa, már amennyiben egyáltalán ez a kategória létezik. Két LED csíkot tartalmaz, az előre álló gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a BM-ES1 esetében, tehát hagyományos lámpaként működik és melegfehér-hidegfehér fényt bocsájt ki. A hátoldalra került az RGB LED, ami pedig a falat világítja egy fajta hangulatvilágításként, 12 különböző szín között képes váltani, van lélegző és villogó módja, sőt a zene ütemét is képes követni. A kialakítása megegyezik a BM-ES1-gyel, tehát csíptetős a felfogatása és ez is USB-ről hajtható meg.

Bármelyik modellt is választjátok, a lényeg az, hogy megspórolhatjátok az asztalon a hagyományos lámpa helyét,

illetve mivel ellenfényt biztosít, a monitorok sem vakítanak annyira. Ezek a lámpák ráadásul nem is villódzanak, így nem irritálják a szemet. Próbáljatok ki egyet, nekem 2 éve van és imádom.

Az olcsóbbik BM-ES1 a BG0bf8c6  kóddal 7000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a drágábbik BM-CS1 a BG7283e6  kuponnal 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, mindkettő cseh raktárból érkezik.

hirdetés