hirdetés

Remek 10. szülinapi ajánlatok a Geekbuyingon

És ez még csak a bemelegítés

hír
Remek 10. szülinapi ajánlatok a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying

Norbi
írta: Norbi
2022-06-09

Még csak két napja, hogy elindult a Geekbuying 10. szülinapja alkalmából rendezett hetekig tartó ünnepségsorozata, de máris jópár remek ajánlatot találtunk, amit meg is osztunk veletek. Ráadásul, ahogy a naptárból látszik még csak a bemelegítésnél tartanak, mi lesz még, ha úgy igazán beindul a buli. Találtunk egy az oldalon bármely termékre felhasználható kupont is, ami 100 dollár kedvezményt ér minden 1000 dollár feletti vásárlás esetén, ha nagyobb dolgot terveztek venni, akkor ez jól jöhet. Az Aff10thanniv  kódot kell csak beírni a megfelelő helyre, máris jár a diszkont.

Fafrees 26 Inch Electric Bike

A Fafrees elektromos bicaja külsőre is tetszetős, a belső értékeiről nem is beszélve. A kerekei 26 colosak, hidraulikus tárcsafékkel rendelkeznek. A haladást a tekerésen kívül egy 250 wattos elektromotor segíti, ami nagyjából 25 km-es maximum sebességet tesz lehetővé. Az akku kapacitása 10,4 Ah 36 voltos feszültség mellett, ezzel nagyjából vegyes módban 60 km megtételére képes. Létezik tisztán elektromos módja is, ott értelemszerűen a hatótáv jóval kevesebb. Felszereltsége egy jó alap szintnek mondható, mind a váltó, mind a teleszkóp terén. Felszerelték első, hátsó lámpával is, így már arra nem kell külön költenetek. Az akkumulátor töltöttségéről, a pillanatnyi sebességről, a rásegítés erősségéről a nagyméretű LCD kijelző ad tájékoztatást. Az aksi természetesen kivehető, így bárhol feltölthető.

A bringa ára a 6FL6H8HS  kuponkód felhasználásával 285 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a terméket európai raktárból küldik, ebben az árban pedig már az áfa és a szállításnak a költsége is benne van. 

Xiaomi Smart4u SH50

Ha már van egy klassz elektromos bringátok, vagy rolleretek, akkor érdemes mihamarabb beszerezni egy bukósisakot is. A Xiaomi Smart4u SH50 például egy remek darab, minimalista külsővel, ami még beépített LED világítást is kapott. Egy gombnyomással bekapcsolhatjátok rajta a pilácsot, ráadásul a készülékben található fényérzékelő ezt képes automatikusan megoldani, így, ha menet közben sötétedne rátok, vagy csak egy sötét részen mentek át, akkor nem kell csak ezért megállnotok, hogy bekapcsoljátok a világítást.  A sisak összesen 12 szellőzőnyílással rendelkezik, melyek biztosítják a megfelelő levegőáramlást, így sokkal komfortosabb lesz a viselete. A Smart4u SH50 PC-ből és EPS-ből készült, melyek kiváló védelmet nyújtanak egy esetleges baleset során. Az NNNMI4UJUN  kuponkóddal 15 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a terméket, ebben az árban már az áfa és a gyors szállítás is benne van.

hirdetés