hirdetés

Realme okosóra rendkívüli akcióban

Az okosórák kapudrogja

hír
Realme okosóra rendkívüli akcióban 1

Forrás: AliExpress DIZO Official Store

írta: SonkaMod
2023-07-07

A Realme Techlife lényegében a saját ökoszisztémája a Realme-nek, és ennek a tagja a DIZO. Ám az összefonódás igen magasszintű, a hivatalos oldal logóján is olvasható a Realme felirat, és ezekre a termékekre a legtöbben az anyacég termékeként tekintenek. A DIZO márkán belül vannak okosórák, fülhallgatók, telefonok és még szépségápolási termékek is. Most az egyik okosórájukat, a Watch 2-t nagyon kedvező áron lehet megvásárolni, ami egy igazi kapudrog az okosórák világában.

Az akkumulátor ideje elég jó, 10 napot bír átlagos felhasználás mellett és 2 óra alatt lehet feltölteni. Ha pedig hagyjuk vegetálni, akkor 20 napig is „elketyeg”.

A DIZO Watch 2 egy szimpatikus aktivitásmérő, ami főleg a Realme neve miatt érdekes és ajánlott. Nem kérnek érte csillagászati összeget amúgy sem, a ajánlott fogyasztói ára valahol 16 000 forint körül van, de hivatalosan nem lehet kapni itthon, de szürke importosat sem találtam. Viszont Aliexpressről most a DZ20OFF  kuponkóddal sokat spórolhatunk, mert vele csak 10 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes kiszállítással és még választhatunk a fekete, kék és szürke színek között is.

hirdetés