hirdetés

Proscenic M9 felmosásra optimalizált robotporszívó olcsón

Automata takarítónő

hír
Proscenic M9 felmosásra optimalizált robotporszívó olcsón 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-10

A Proscenic M9 a legolcsóbb olyan önürítős robotporszívó, ami felmosókorongokat kapott, és nem kell rá 200 000-et költeni. Leteszteltük, teljesen jó a cucc, nem kell babrálni hetekig a porzsákjával, és már levitték 100 000 forint alá az árát, ami szerintem egy fajta lélektani határként működik itthon.

A Proscenic M9 önürítős robotporszívó számos fejlett funkcióval

A készülék képes több szintes épületek kezelésére, legfeljebb öt szintet támogatva, így különböző szintekhez külön térképeket tud menteni. Az időzítési funkció lehetővé teszi, hogy előre beállítsuk a takarítás időpontját, a takarítási történet funkció pedig visszajelzést nyújt arról, mikor és hol dolgozott a robot korábban. A „ne zavarj” mód hatékonyan működik, így a robot csendben dolgozhat anélkül, hogy megszakítaná a napi rutint. A készülék rendelkezik „hol vagyok” funkcióval, amely segít lokalizálni a robot aktuális helyzetét. Az egyik kedvelt funkció a LED-ek kikapcsolása, ami különösen hasznos éjszakai takarításnál. A szívóerő és a folyadékmennyiség szabályozható, így a takarítást testreszabhatjuk a különböző felületekhez. A „no-mop” és „no-go” zónákkal pontosan kijelölhetjük, hogy mely területeket ne takarítsa a robot. Az alkalmazásban testreszabhatjuk az egyes szobák paramétereit, valamint nyomon követhetjük a takarítási adatokat, például az időtartamot, a töltöttségi szintet és a bejárt területet. Emellett a robot figyeli a kellékek elhasználódását is, így időben értesít, amikor cserére van szükség.

Igazából sokáig hozsannázhatnék még a termékről, de ezek mind benne vannak a tesztben. A BG507d32  kuponnal már csak 97 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a termék. EU raktárból küldik, ingyenes szállítással.

hirdetés