hirdetés

Projektorhoz kiegészítők vehetők kedvező áron

Teljes otthoni moziélmény

hír
Projektorhoz kiegészítők vehetők kedvező áron 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-25

Aki már átállt projektorra, az tudja, hogy nagyon nagy élményt tud adni egy otthoni vetítés, és talán arra is rájött már, hogy kiegészítőkkel még jobb a móka. A projektorozás némi tervezést igényel, és nem feltétlenül elég hozzá egy gép, hanem a helyszínt is alkalmassá kell tenni a vetítésre. Most adunk egy-egy egyedi kupont egy BlitzWolf projektor konzolra és egy vetítővászonra, amikkel felfejleszthetjük a projektoros élményeinket.

Projektor vászon

Ami igazán nagy, minőségi ugrást jelenthet a vetített képben, az egy projektorvászon beszerzése. Ezekből ezerféle van a piacon, sokféle méretben és minőségben kaphatók. Ha a BlitzWolf BW-VS4 mellett teszitek le a voksotokat, akkor egy olcsó, de jó minőségű terméket kaptok. Egy egyszerű vászon, nincs hozzá motoros irányítás és hasonló extra, viszont a tesztek alapján szépen lehet rá vetíteni. Ami még egy hatalmas selling point, hogy nem összehajtva érkezik, mint ahogy az olcsó vásznak szoktak, hanem egy hengerben, így nem gyűrődik meg, ami nagyon fontos annak érdekében, hogy szép, egyenletes képet tudjunk vetíteni. A felszerelése többféleképpen is kivitelezhető, de a legjobb, ha nagyon erős kétoldalú ragasztószalagot használtok, esetleg rajzszöget vagy tűzőgépet.

Kétféle méretben létezik a BlitzWolf projektor vászna, de most csak a 120 inch-es variáns elérhető, ami 265×149 centiméteres. Erre most szereztünk is egy egyedi kupont, így a RendKinai212  kedvezménykódot bepötyögve mindössze 12 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a vásznat szállítási költséggel együtt, EU raktárból.

hirdetés