hirdetés

Projektor és gaming monitor a Geekbuying napi felhozatala

Mindkettő remek ajánlat

hír
Projektor és gaming monitor a Geekbuying napi felhozatala 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-10-18

A Geekbuying két terméket promóz kuponnal, az egyik a Xiaomi ökoszisztémába tartozó Xming Q1 1080p felbontású kompakt projektor, míg a másik egy játékosoknak szánt, KTC WQHD monitor, ami magas frissítési frekvenciával támogatja a megfelelő gaming élményt. Előbbiért 41 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az NNNDB6FOCTW6J  kuponkóddal, míg a megjelenítőért 106 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell kifizetni a 72PLMS0K  kóddal. Mindkettőre ingyenes a szállítás, a cuccokat magyar raktárból küldik, vagyis pár nap alatt megkapjátok a termékeket.

Érdekesség még, hogy ez nem egy okosprojektor, vagyis nem fut rajta Android, ami elsőre hibának tűnhet, de sok esetben áldás, hiszen ezek igazi bughalmazok szoktak lenni. Ennek ellenére WiFi-n keresztül képes screencastra, vagyis meg tudja jeleníteni a telefonotok képét is. A trapézkorrekcióról nem esik szó, de a Geekbuying azt állítja, hogy van benne, de van némi kétely bennünk ezzel kapcsolatban, a hűtése viszont állítólag nagyon csendes, ami mindig jó pont az ilyen eszközöknél. Összességében véve ez egy kinézetre Wanbo másolat a bugos Android rendszer nélkül, szóval akár még jó is lehet, de a legfontosabb az, hogy olcsó. A Full HD felbontású megjelenítőt 41 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megkapni, ehhez az NNNDB6FOCTW6J  kuponkódot kell használnotok.

KTC H27T22 gaming monitor

Bevallom, még nem hallottam a KTC márkáról, ami egyébként egy sencseni cég, és mindenféle elektromos eszközt gyárt. A monitor nevében elrejtették a legfontosabb paraméterek egyikét, ez egy 27 colos, 2560×1440 pixel felbontású WQHD IPS panel, 16:9-es képaránnyal. FastIPS panel, vagyis sokkal gyorsabb a válaszideje – 1 ms -, mint egy átlagos megjelenítőnek. A képfrissítés 165 Hz, és támogatja a FreeSync és a G-Sync technológiákat is, aminek a lényege az, hogy kiküszöböli az úgynevezett screen tearing – magyarul talán képtörésnek lehet fordítani – jelenséget.

A tearing akkor következik be, amikor a grafikus processzor az egymásutáni képkockákat változó üzemben küldi a monitornak és az eszközök frissítése nincs szinkronban,

így egy adott objektum kirajzolása még nem történt meg teljesen a megjelenítőn. Ilyenkor tulajdonképpen megtörik a kép, és ez nagyon zavaró játék közben, na ezt küszöbölik ki a különböző, korábban említett szinkronizálási eljárások.

A KTC természetesen alacsony kék fény kibocsájtással rendelkezik, nem vibrál, az sRGB paletta lefedettsége 99%-os – vagyis szépek a színei -, támogatja a HDR10 technológiát – nagyobb fényerő, és színmélység -, szóval egy viszonylag modern megjelenítőről van szó. A kávába egy csomó portot is integráltak, USB, HDMI 2.0, 2 darab display port és egy hangkimenet is a felhozatal része. Ami még érdekesség, hogy a panel a talpán 90 fokban elforgatható és így is a falra vagy konzolra rögzíthető, ráadásul támogatja a vertikális megjelenítést is, vagyis elfordítja a képet. Ez kiváló weboldalak olvasásához, de a programozók is dobnak majd rá egy like-ot, mert így sokkal jobban olvasható és könnyebben formálható a kód is. Összességében egy érdekes darabról van szó, ami magyar raktárból érkezik, 106 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a 72PLMS0K  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés