hirdetés

Praktikus termékek a ház körüli munkákhoz

Kedvezményesen vásárolhattok medencetisztítót és aksis szegélynyírót a Cafagóról

hír
Praktikus termékek a ház körüli munkákhoz 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-07-08

A Cafago mai akciós kínálatában két olyan termék szerepel, amivel egy csomó időt spórolhattok nyáron a ház körüli munkák során. Az akkumulátoros medencetisztítóval 100 négyzetméteres medencéket tehettek rendbe úgy, hogy közben gondtalanul lazulhattok a nyugágyban. Az aksis szegélynyíróval nem gabalyodtok kábelekbe, de benzingőzt sem kell szívnotok munka közben, a csomagban ráadásul most két darab 1500 mAh-s akkut is találtok. Az eszközök német raktárból, ingyenes szállítással érkeznek.

Akkumulátoros szegélynyíró

Ez a hordozható, akkumulátoros szegélynyíró kényelmes és praktikus otthoni használatra. Többféle pengét kaptok mellé, hogy minél szélesebb körben tudjátok használni. Jár hozzá öt darab műanyag penge, két darab rozsdamentes acélpenge és egy körfűrészlap. A teleszkóppal állítható rúd minden testmagasságú embernek ideális. Alkalmazhatjátok fű nyírására, pázsit karbantartására, növények vágására, cserjék és ágak metszésére is. A motor nagy forgási sebességet biztosít, így egyszerűbbé teszi a fűnyírást és az ágak metszését is.

fejet könnyen állíthatjátok egy gomb segítségével, változtatható a dőlésszöge, hogy minél kényelmesebben nyírhassatok vele, de ez a tulajdonsága a tárolásnál is könnyebbséget jelent. Elég halk, nem zavarja az alvást vagy a pihenést. Egy védőburkolat garantálja a biztonságos használatot, és megakadályozza, hogy szétszórja a füvet. Egy 21 V-os, 1500 mAh kapacitású, újratölthető lítium-ion akkumulátor biztosítja a szuflát, körülbelül 2 órát vesz igénybe a töltése, a csomagban két darabot találtok.

Német raktárból ingyenesen szállítják, és 16 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már a tiétek is lehet.

hirdetés