hirdetés

Praktikus termékek a Cafagótól

Egy leértékelt hordozható monitor és egy forrólevegős fritőz ingyenes szállítással

hír
Praktikus termékek a Cafagótól 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-12-08

A Cafago mai ajánlatában két olyan akciós termék szerepel, amik kényelmesebbé teszik a napi teendőket. A hordozható monitorral megnövelhetitek az eszközök kijelzőjét, sőt könnyedén varázsolhattok dupla kijelzős munkahelyet is a segítségével, az olajmentes sütővel pedig könnyen össze tudtok dobni egy finom ebédet is. Mindkét terméket német raktárból, ingyenesen szállítják.

5,5 literes forrólevegős fritőz

A sütő 5,5 literes kosárral rendelkezik, a külső mérete pedig 38,5×32,5×32,5 centiméter. A készülék 1300 wattos teljesítménnyel dolgozik, a kosárban pedig folyamatosan keringeti a forró levegőt, ezáltal ropogós külső réteget képez, és megtartja a nedvességet, a finomságok pedig egyenletesen fognak átsülni. Érintős gombok segítségével vezérelhetitek, időzíthető, és vannak előre beprogramozott sütési módok is. A kosara könnyen tisztítható, és biztonsági beállításának köszönhetően a sütés leáll, ha menet közben kihúzzátok. Ezzel a sütővel egyszerűen és gyorsan, olaj nélkül készíthettek finom és egészséges ételeket.

A Cafagón 18 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálják európai raktárból, ingyenes kiszállítással.

hirdetés