hirdetés

Praktikus cuccok áramszünet esetére

A Cafago ajánlatában egy Oukitel power station és egy fejlámpa szett

hír
Praktikus cuccok áramszünet esetére 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-07-27

Elég kellemetlen, amikor egy nagy vihar után beüt az áramszünet, főleg ha a javítás hosszú ideig eltart. Ekkor jöhet jól egy nagy teljesítményű házi erőmű, hiszen nemcsak fény lesz otthon és tölteni tudjátok a kütyüket, hanem nagyobb eszközöket is rá tudtok kötni, amivel könnyebben átvészelhető ez az időszak. A Cafago most olcsóbban kínálja az Oukitel P2001E power stationt, a beüzemeléshez pedig praktikus segítő a LED fejlámpa, amiből egyből két darabot is kaptok.

Két darabos fejlámpa szett

Ezt a LED fejlámpát úgy tervezték, hogy megfeleljen a szabadtéri felhasználás minden igényének. Sokoldalú világítási módjaival, intelligens mozgásérzékelésével, hosszú élettartamával és számos védelmi funkciójával tökéletes társ a kalandokhoz. A mozgásérzékelő funkciónak köszönhetően egyszerű kézmozdulatokkal vezérelhetitek maximum 20 centis távolságból.

Az alacsony fogyasztásnak hála a beépített 600 mAh-s újratölthető akkumulátor hosszú élettartamot biztosít. Az töltöttségjelző indikátoroknak köszönhetően nyomon követhetitek az aksi állapotát. Különféle védelmi funkciókkal szerelték fel, beleértve a túltöltés, a túláram és a rövidzárlat elleni védelmet. Ergonomikus kialakítása kényelmes viseletet biztosít hosszabb viselés közben is. Vízálló szerkezetének köszönhetően az esőnek és a zord időjárási viszonyoknak is ellenáll. Alkalmas olyan tevékenységekhez, mint az éjszakai futás, túrázás, kempingezés, horgászat és vészhelyzeti javítások.

A Cafagon egyszerre két darabot kínálnak 5000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, így a darabjáért elkért 2500 Ft igen jó árnak számít, főleg, hogy még a szállítás is ingyenes.

hirdetés