hirdetés

Power station válogatás a Tom Toptól

DLNRG erőművek kuponnal

hír
Power station válogatás a Tom Toptól 1

Forrás: TomTop

írta: Bagi
2023-12-11

Bár télen már senki sem igazán indulni neki kempingezni, ilyenkor is jól jön egy power station, hiszen otthon is bármikor bekövetkezhet egy áramszünet. A hosszú téli estéken nem túl jó dolog ülni a sötétben, de sajnos ilyenkor még a fűtés sem üzemel. A DLNRG erőművek gyors megoldást jelentenek a problémára, hiszen nemcsak lámpaként üzemelnek, hanem a háztartási eszközöket is ellátják energiával. Három különböző kapacitású modellt ajánlott a TomTop figyelmünkbe, amik a hónapban óriási kedvezménnyel vásárolhatók meg európai raktárból.

A TomTop európai raktárából most 33 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szállítja, ezt az árat pedig már semmilyen extra költség sem terheli.

DLNRG PD320 power station

Ha az előző modell nem felelne meg az igényeiteknek, a PD320 nagyobb kapacitással áll rendelkezésetekre. A 320 Wh-s újratölthető LiFePO4 tápegység  maximális teljesítménye 300 W, amely tökéletes vészhelyzeti otthoni megoldás, de remek választás utazáshoz és kempingezéshez is. Elegendő energiát biztosít okostelefonok, táblagépek, laptopok, drónok, ventilátorok vagy más kis elektromos készülékek és a világítások számára. Feltölthetitek napelemhez csatlakoztatva (nem tartozék), AC fali adapterrel, PD porttal vagy autós töltővel is. 8 portot találtok rajta, van 2 darab USB, 2 darab Type-C, 2 darab DC, egy AC és egy szivargyújtó kimenet. Az LCD kijelzőn ellenőrizhetitek a töltöttség és a portok állapotát. A kültéri használathoz jól jön, hogy kapott egy nagy fényerejű LED lámpát, amit SOS funkcióval is használhattok. Ellátták túlterhelés, túláram, túlmelegedés, túltöltés elleni védelemmel, ráadásul szerkezetileg olyan stabil, hogy sérülés esetén sem gyullad fel.

A TomTopon most nevetségesen olcsón, mindössze 38 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá. Német raktárból, ingyenesen szállítják.

DLNRG B500 power station

És végül megérkezett a nagyágyú. A DLNRG B500 518,4 Wh-s újratölthető LiFePO4 tápegységgel szerelték fel, 500 W maximális teljesítményt és 1000 W csúcsteljesítményt kínál, így alkalmas különféle energiaszükségletekre. Négy töltési mód közül választhattok, feltölthető napelemmel, hálózatról, PD portról és persze autós töltőről is. 8 kimenetet kapott, találtok rajta 2 darab USB-A 3.0, 2 darab Type-C, 2 darab DC, egy AC és egy szivargyújtó portot. Ellátták mindenféle védelemmel és még sérülés esetén sem gyullad fel. Könnyű és kompakt méretének, valamint fogantyús kialakításának köszönhetően kényelmesen hordozható, elegendő energiát biztosít a kis elektromos készülékek számára.

A hónapban 66 600 Ft-ért tudjátok megrendelni német raktárból, és természetesen a szállításért sem kell fizetnetek.

hirdetés