hirdetés

POWDEOM EV700 700 W-os power station ár alatt

Végre nem fél milla egy ilyen

hír
POWDEOM EV700 700 W-os power station ár alatt 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2023-11-22

A POWEDOM EV700 nem más, mint egy power station 700 W maximálisan leadható teljesítménnyel, egy tonnányi egyenáramú kimenettel – főleg USB portok -, de persze a váltóáramú csatlakozók sem maradtak le. Ellentétben azzal, amit megszokhattatok, ez nem kerül egy vagyonba, a BGBD048  kóddal 91 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). EU raktárból, a szállítás pedig ingyenes.

Bemeneti oldalon egy hagyományos tápegység csatlakozóról tölthetitek a cuccot vagy pedig 230 V-ról, viszont MC4-es napelem bemenete nincsen, de napelemet a DC5521-es bemenetre is lehet csatlakoztatni. Összességében azt gondolom, hogy kitelepülésekhez, a nem túl nagy fogyasztók mögé ez a cucc jó választás, például elmegy róla a hűtőláda, feltölti a drónotokat stb., de komolyabb kisgépeket már nem lehet ráaggatni. Cserébe értelmezhető az ára, a BGBD048  kóddal 91 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). EU raktárból, a szállítás pedig ingyenes.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés