hirdetés

Pofás 3D nyomtató és egy belépőszintű projektor vihető

A Cafago olcsó, mint mindig

hír
Pofás 3D nyomtató és egy belépőszintű projektor vihető 1

Forrás: Cafago

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-05-09

A Cafago viszonylag jó érzékkel nyúl bele az olcsó termékekbe, most az Artillery Hornet 3D nyomtatóját és a Wanbo X1 projektorát is jó áron kínálja. Előbbi egy 50 000 Ft alá is beférő, pofás 3D nyomtató, utóbbi pedig egy Androidtól mentesített, de mégis néhány okosfunkcióval rendelkező projektor. Mindkét termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

A szoftveres része érdekes, kimerül annyiban, hogy tükrözhetünk rá telefon kijelzőt, illetve DLNA-val is megy, ezt pedig 2,4 GHz-es WiFi-n keresztül lehet megtenni. Az nem is baj, hogy nem került rá semmiféle Android vagy efféle operációs rendszer, mert azt általában el szokták rontani ezeknél az olcsó projektoroknál.

A Wanbo X1 tényleg egy belépőkategóriás vetítő lett, aminek a megjelenése azért igényes, a felbontása is tűrhető és WiFi-vel is ellátták. Ehhez képest az ára mindössze 43 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás EU raktárból pedig ingyenes.

hirdetés