hirdetés

Poco C65 mobil mondja: vigyél haza!

Természetesen szétkuponoztuk

hír
Poco C65 mobil mondja: vigyél haza! 1

Forrás: Aliexpress, Poco Phone Store

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-11

A Poco a Xiaomi indiai piacra szánt almárkája, amiatt a szokásos készülékeknél jóval olcsóbb árcédula szokott a modelljeiken szerepelni. Nincs ez máshogy a C65 esetében sem, ami a cég zsír új, alsópolcos telefonja, és amiből a 6/128-as verziót vihetitek haza 40 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a 11SALE15 AEPOCO19  kuponokkal és a spend&save automatikus kedvezménnyel. Akinek ez nem elég, annak ott van a 8/256-os variáns, némileg drágábban, 49 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

A hardver MIUI 14-et futtat, Android 13 alapokon és a szokásos Poco launcher van rajta. Akkuból a sztenderd 5000 mAh-s darab jár, 18 W-os gyorstöltés mellett, természetesen Type-C csatin lehet tölteni. A kamerafront nem szokott hangsúlyos lenni a belépő kategóriában, egy 50 MP-es fő egységet kaptok, mellé egy 2 megapixeles makró kamerával, ami pont nem jó semmire. Van némi csalás egyébként a dizájnban, mert az alsó kameraszigetben látszólag 2 szenzor van, de valójában az alsó egy vak egység és nem csinál semmit. Szenzorfronton is kipipálható a kötelező: NFC, duális SIM, 4G modem, BT 5.3, duális WiFi jack csati és rádió került a kalapba.

Összességében azt gondolom, hogy egy decens olcsó telefon a Poco C65, remek színekkel, amit 40 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a 11SALE15 AEPOCO19  kuponokkal és a spend&save automatikus kedvezménnyel vihettek haza. Akinek ez nem elég, annak ott van a 8/256-os variáns, némileg drágábban, 49 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés