hirdetés

Pénztárcabarát okostelefonok a Rejoy.hu piacterén

hír
Pénztárcabarát okostelefonok a Rejoy.hu piacterén 1

Forrás: Canva

írta: Atika
2023-05-17

A pénzügyi tudatosság, környezettudatossággal kiegészülve az életünk számtalan területén megmutatkozik. Miért ne gondolnánk erre akkor is, amikor új telefon vásárlása előtt állunk? A korábbi évtizedekben népszerűvé váló fogyasztói kultúra megváltozni látszik és a second hand manapság már nem szitokszó, sokkal inkább menőnek számít! Ebben a szellemiségben nézzük meg, miért menő 2023-ban használt okostelefon mellett dönteni!

Forrás: Canva

Megbízható forrás

A Rejoy.hu-nak köszönhetően nem kell aggódni a rejtett hibák miatt sem, hiszen minden, az oldalon elérhető készülék egy többlépcsős ellenőrzésen esik át. Szakértők alaposan átnézik a telefon hardverét, szoftverét, ellenőrzik a kamerák, gombok, mikrofonok, hangszórók és akkumulátor állapotát.

Az ellenőrzésnek köszönhetően a használt telefonok az új állapotához képest 85-90%-os állapotban várják új tulajdonosaikat. A megfelelő telefon kiválasztásában HD-minőségű fotók és részletes leírás is segít, aminek köszönhetően tényleg nem lesz zsákbamacska a használt telefon vásárlás.

Zöld hétköznapok

Kevesen tudják, de az okostelefon gyártás az egyik legkörnyezetszennyezőbb iparág a világon. A gyártáshoz szükséges nyersanyagok véges számban érhetők el a földön, nem is beszélve a szállítás során keletkező károsanyag kibocsátásról.

Egy-egy telefon élettartama a fogyasztói kultúra hatására, alig éri el a 2-3 évet. A kukában végezve pedig a bomlás során rengeteg károsanyag szennyezi tovább a talajt. Ha tehát használt telefon vásárlása mellett döntünk, sokat tehetünk a bolygó megmentéséért is!

hirdetés