hirdetés

Péntek 13, az igazi Black Friday

Népszerű cuccok kuponokkal

hír
Péntek 13, az igazi Black Friday 1
írta: Rolla
2019-12-13

December 13, Luca napja. Már magához a dátumhoz is rengeteg babona és hiedelem fűződik, így dupla csapás, amikor ez péntekre esik. Tilos ezen a napon többek között sütni, fonni, mosni – konkrétan kövé dermedés lehet az ára, ha valaki mégis erre vetemedik -, tollat fosztani, nőknek dolgozni és kenyeret sütni. Mármint, ha hiszünk az effélékben.  Amit viszont biztosan nem tilos, az a vásárlás, így élvezzétek ki a mai pénteket, és pihenjetek egy kicsit a termékeket böngészve.

Péntek 13, az igazi Black Friday 2

Mifo O5 Bluetooth-os fülhallgató

A Mifo O5 TWS fülhallgatót leginkább a rendszeresen sportolók fogják értékelni, hiszen mozgás közben is stabilan a helyén marad, továbbá az izzadságnak is ellenáll. Természetesen ez nem zárja ki az átlagfelhasználókat sem, hiszen nem áll meg ennyiben a kütyü tehetsége. Bluetooth 5.0-s kapcsolattal kommunikál a telefonotokkal,  minden hangfrekvencián tisztán szól, és a legdurvább, hogy 7 órán keresztül zenél egy töltéssel, amit a bölcsőjével 100 (!) órányi üzemidőre tolhattok ki. Itt már azért sejthető, hogy ez nem a 20 dolláros kategória, 18 600 forintba kerül a 40YW8YBW kuponnal, ami majd’ egy tizessel olcsóbb júniusi árához képest, ráadásul EU raktárból érkezik. És hogy honnan szedtem az üzemidőt és a hangzás minőségét? A Mifo O5 járt nálunk idén nyáron, így ha további adatokra is szükségetek van vásárlás előtt, olvassátok el a tesztünket.

Péntek 13, az igazi Black Friday 3

Amazfit GTS okosóra

Az Amazfit GTR után azonnal érkezett a tesó, ami négyzet alakú kijelzőjével leginkább az AppleWatch-ra hajaz. 1,65 colos AMOLED kijelzőjén nyomonkövethetitek sportolás közben is a legfontosabb adatokat, edzés után pedig még több infót és grafikont elemezhettek az appban. Ez nagyban hozzájárul a fejlődésetekhez, hiszen mindenképp motiváló, ha látjátok – vagy éppenséggel nem – a fejlődést. Plakátokon 52 000 forintért hirdetik itthon, EU raktárból a Geekbuyingon viszont csak 40 000 Ft a 45TLOZWY kóddal. Sőt, van egy másik alternatíva is, a magyarországi Xiaomishop személyében, ahol 45 000 forintért vehetitek meg magyar garival, viszont 2-4 hetet várnotok kell rá jelenleg.

Péntek 13, az igazi Black Friday 4

Xiaomi Yeelight éjjelifény

Kétféle kialakítás létezik ezeknél a cuccoknál: az egyik, amikor elemmel vagy aksival üzemel, míg van a hagyományos, dugós variáns. Ez egy konnektoros változat, így biztosan nem szaladtok bele abba a hibába, hogy a távirányítóból kell kivadásznotok az áramforrást, amikor észreveszitek este, hogy nem világít a pilács. Emellett plusz pont jár azért is, hogy a beépített fényérzékelőjének köszönhetően sötétben automatikusan felkapcsolódik, világosban pedig le, így nem kell külön figyelmet fordítanotok rá. A YLYD11YL7 kóddal 2000 forintba kerül, érdemes akár egyet-egyet elszórni belőle a folyosón és a gyerekszobában is. Ha többet rendeltek, akkor olcsóbb is, a két darabos szett a 45XFZ1HV kuponnal 3500 forintba kerül, viszont sajnos nem EU raktárból érkeznek, így karácsonyra valószínűleg már nem érnek ide.

Péntek 13, az igazi Black Friday 5

Xiaomi vezetéknélküli egér

Ha szeretitek a Xiaomi féle letisztult dizájnt, akkor ez az egér is be fog kerülni a kedvenceitek listájára. Nincs felesleges díszítés, villogás vagy 12 gomb, helyette az egyszerű kialakításé a főszerep, a szimmetriának köszönhetően pedig jobb- és balkezesek is használhatják. Ami ezt egyedül megtöri, az a ,,Designed by Xiaomi” felirat, de szerintem ebben a méretben és színben inkább menő, mint bazári. Mint említettem, nincs rajta sok gomb, így elsősorban inkább irodai használathoz, mint játékhoz tervezték. Vezetéknélküli, így nem kell bajlódnotok a zsinórokkal, és a laptop táskátokba is könnyebben befér, továbbá a mérete is kisebb a gamer egerekhez képest. Elemek helyett aksit dugtak el benne a tervezők, ami egy töltéssel akár 1 évig is kibírja, ami környezetbarátabb és a lemerüléstől sem kell aggódnotok. 3800 forintba kerül, ehhez a jelszó: 43XF7LII. Sajnos kínai raktárból érkezik, így nem valószínű, hogy ideér karácsonyig, viszont a márka rajongóit ez nem fogja megállítani.

hirdetés