hirdetés

Párezres KUULAA kiegészítők jutányos áron

Kábelek, töltők és egy TWS füles

hír
Párezres KUULAA kiegészítők jutányos áron 1

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

írta: SonkaMod
2022-09-20

A KUULAA felhozatalát is folyamatosan monitorozzuk, és most úgy tűnt számunkra, hogy érdemes egy válogatást készíteni belőlük, mert felhalmozódott pár termék, amit jó áron lehet rendelni tőlük. A minőség a KUULAA esetében már nem kérdés, mostanában amiket rendeltünk tőlük nagyon meggyőzőek voltak, és ráadásul elég gyorsan meg is érkeztek. Aliról most érdemes töltőt, kábelt és még egy TWS fülest is rendelni tőlük.

Párezres KUULAA kiegészítők jutányos áron 2

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA TWS fülhallgató

Bár sokan biztosan nem is sejtették, de a KUULAA túlnőtt már a kábelek gyártásán és már olyan összetett kütyüt is gyártanak, mint amilyen egy Bluetooth-os fülhallgató. Ráadásul ez a termékük egy dupla meghajtós variáns, amiben két dinamikus meghajtó került be egy fülesbe. Bluetooth 5.0-s az eszköz, automatikusan kapcsolódik a telefonunkhoz, és használható külön csak az egyik vagy csak a másik oldali füles. Természetesen nemcsak zenét lehet vele hallgatni, hanem telefonálhatunk is, és került bele zajszűrés, tehát a másik fél nem fogja hallgatni a dübörgő forgalmat körülöttünk.

Ha olyan jól működik ez a füles is, ahogy az eddigi KULAA termékeink, akkor erre sem lehet majd panasz. Drágának éppenséggel nem lehet nevezni, az 5$-os store kuponnak köszönhetően 9600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt.

Párezres KUULAA kiegészítők jutányos áron 3

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA lightning töltők

A KUULAA gondol az Apple felhasználókra is és olyan jó minőségű lightning kábeleket gyártanak, hogy minden iPhone és iPad tulajdonos örülhet neki. Töredék áron vásárolhatjuk őket, mint az eredetik, illetve a konkurensek alá is tudnak lőni, tehát ennyiért ilyen jó minőséget senki más nem ad a piacon. Gyártanak USB-A végű és Type-C végződéssel rendelkező lightning kábelt is, mind a kettő igen kedvező áron fut. Attól függően, hogy milyet veszünk így alakulnak az árak:

Type-C – lightning 1 m: 1490 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). (1$-os store kuponnal)
Type-C – lightning 2 m: 1510 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). (2$-os store kuponnal)
USB-A – lightning 1 m: 1520 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
USB-A – lightning 2 m: 1630 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). (1$-os store kuponnal)

Párezres KUULAA kiegészítők jutányos áron 4

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA 65W/100W töltőkábel

Ha rendelkezünk egy olyan telefonnal, amit lehet gyorsan tölteni, vagy esetleg egy PD töltős notebookkal, akkor kell olyan kábel, amin át tud folyni a megfelelő mennyiségű áram. A 65 wattosak már a legtöbb készülékhez megfelelőek, de a 100 wattal még gyorsabban tölthetünk, hiszen például a Xiaominak már 120 wattos gyorstöltése is van. Ezek a kábelek jellemzően drágábbak, mint a simák, de a KUULAA ezeket sem vesztegeti sok pénzért. Az eltérő méretek szerint így alakulnak az áraik az 1$-os store kuponnal:

65W/100W:

0,5 m: 510 Ft
1 m: 940 Ft / 1520 Ft
2 m: 1280 Ft / 1910 Ft
3 m: 1910 Ft

Párezres KUULAA kiegészítők jutányos áron 5

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA 48 wattos autós töltő

Egy olyan autós töltő a KUULAA-tól, ami a legtöbb felhasználót kielégíti. Miniatűr a kialakítása, alig áll ki a szivargyújtóból, ami miatt akkor sem zavaró, ha folyamatosan bedugva tároljuk. Két port van rajta, rendelhető úgy, hogy mind a kettő egy USB-A csatlakozó, de van olyan is, hogy az egyik egy Type-C port. Összesen 48 watt teljesítmény leadására képes és ismeri a PD 3.0 szabványt, tehát akár notebookot is tölthetünk róla. Egyenként az USB-A portok 24 wattosak, a Type-C pedig 18, tehát egyenként nem megy a 48 watt, ezt mindenképp érdemes figyelembe venni.

Az ára teljesen baráti, egy 1$-os store kupont lehet hozzá felhasználni, így pedig csak 2150 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással.

Párezres KUULAA kiegészítők jutányos áron 6

Forrás: Aliexpress, kuulaa Official Store

KUULAA 10 wattos vezeték nélküli töltő

Akinek van olyan telefonja, amit lehet vezeték nélkül tölteni, az nyugodtan bevásárolhat ebből a termékből, hiszen parádésan alacsony áron lehet megvásárolni. Lehet egy az éjjeli szekrényen, egy az asztalon, egy a melóhelyen, egy pedig a konyhában és még mindig nem költöttünk rá sokat. Ugyan a teljesítménye csak 10 watt, ami nem sok, de ha nem számít nagyon a sebesség, akkor elfogadható. A kényelmet ez is megadja, olcsóbban pedig nem lehet vásárolni még szinte gagyit sem, ez pedig nem is az.

Pont ugyanannyiba kerül, mint az autós töltő, tehát 2150 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, de úgy, hogy felhasználunk hozzá egy 1$-os store kupont.

hirdetés