hirdetés

Párezerért vihetők a beépített aksis Philips zseblámpák

hír
Párezerért vihetők a beépített aksis Philips zseblámpák 1

Forrás: Aliexpress, GeForest Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-08-24

A Philips zseblámpáknak egy érdekes családja található meg Aliexpressen, amiket itthon soha nem fogunk tudni megvásárolni, csakis a Kínai weboldalak lehetnek a beszerzési források, leginkább az Aliexpress. A két legkelendőbb modell ezek között a filléres SFL1126, illetve a nagyobb SFL1236. Most mind a két modell extrán jó áron rendelhető, kár lenne kihagyni.

Párezerért vihetők a beépített aksis Philips zseblámpák 2

Forrás: Aliexpress, GeForest Store

Philips SFL1126

Ez a zseblámpa mindössze 30 grammot nyom, a hengeres eszköz mérete 71×23 milliméter. Egy 5 wattos, 300 lumen fényerejű LED van benne, ami 100-200 méterre tud elvilágítani. Beépített akkumulátoros, amit Type-C porton keresztül lehet feltölteni. A készülék szétcsavarható és ekkor derül ki, hogy az alján található akasztó valójában egy USB kábel, amivel tölteni is lehet a lámpát, de másra is használható. Hétféle módja van, amibe beletartozik az is, hogy a bekapcsoló gomb mögött van egy kék és piros LED, amik jelzőfényként funkcionálnak. A fényereje is változtatható, egészen pontosan három lépcsőben. Töltés visszajelző is került bele, ha zöld, akkor 30% feletti a töltöttsége, ez alatt pedig pirosan világít. Igen izgalmas funkció, hogy a hátulján egy rejtett síp található, ami főleg túrázóknak jöhet jól.

A lámpa most alapáron nagyon olcsó, Aliexpress coinokkal pedig pár centet még spórolhatunk, így a végösszeg csupán 3500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ingyenes szállítással.

Párezerért vihetők a beépített aksis Philips zseblámpák 3

Forrás: Aliexpress, GeForest Store

Philips SFL1236

Ebben a modellben egy 6000 kelvines, 300 lumen fényerejű LED van, ami tiszta időben akár 200 méterre is elvilágít. Nem a világ legerősebbje, de hétköznapi zseblámpának megteszi. Ami viszont nagyon jó benne, hogy egy 18650-es akkumulátor van benne, amit Type-C porton keresztül lehet tölteni. Nagyjából 2,5 óra egy töltési ciklus, és a legerősebb módban 2 órán keresztül folyamatosan képes világítani. Négyféle módja van, tud három erősségi fokozatot, illetve SOS morzejelet villogni. A gombja kétféle színben tud világítani, ha zöld, akkor 30% feletti a töltöttsége, ez alatt pedig pirosan világít. A készülék alja lecsavarható, és ekkor derül ki, hogy az alján található akasztó valójában egy USB kábel, amivel tölteni is lehet a lámpát. Nagyon ötletes és elegáns megoldás.

Ez is egy hasonló lámpa és jó áron rendelhető, Aliexpressen most Aliexpress coinokkal egészen 4300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lehet levinni az árát.

hirdetés