hirdetés

Páracsapda a Xiaomi új otthoni okosberendezése

Viszlát penészes falak!

hír
Páracsapda a Xiaomi új otthoni okosberendezése 1
írta: SonkaMod
2021-06-03

A Xiaomi élen jár a légtisztítók és párásítók gyártásában, de páracsapdájuk még nincsen nagyon régóta. A Widetech márka alatt futó készülékek még egy éve sincs, hogy megjelentek, de most kezd igazán rájuk vetülni a reflektorfény, mert itt a nyár, és amelyik helyiséget nem szellőztetjük eleget (például nyaralók), azok nagy eséllyel penészednek. Erre remek megoldást kínál a páracsapda, a Xiomi terméke pedig elég komoly eszköz, hogy leszámoljon a nem kívánt nedvességgel.

Az okosotthonba integrálhatósága kifejezetten hasznos, hiszen így távolról is lehet irányítani az eszközt. Például, ha egy nyaralóban van a gép, akkor az ország másik feléről is el tudjuk indítani, illetve látjuk a páratartalmat is valós időben. Össze tudjuk kötni külső páratartalom mérővel, ami alapján tudjuk automatizálni. Magán a gépen is van egy kijelző, ahol mutatja a levegő nedvességtartalmát, illetve elindítani hagyományos gombbal is el lehet.

A páracsapdára több okból is szükségünk lehet, de a már említett penészedés szokott lenni a legfőbb indok. A másik az, hogy a ruhák nem száradnak normálisan a nagy párában, így pedig akár napokig is a szárítón állnak, ami egy párátlanító berendezéssel kiküszöbölhető probléma. A Widetech több ilyen gépet is gyárt, de most a WDH312ENW1 típusra elérhető egy különlegesen jó ajánlat. Banggoodon a BGACZHDH kuponkód segítségével 56 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra tornázható le az ára, ami abszolút jónak számít, hiszen itthon körülbelül ennyiért lehet kapni a hasonló teljesítményű gépeket, viszont azok nincsenek okosfunkciókkal ellátva. A terméket ingyenes szállítással küldik, csehországi raktárból, így nem kell tartani az importköltségektől sem.

hirdetés