hirdetés

Pár figyelemre méltó ajánlat a Hekkán a mai napról

Egy Realme teló, egy power station és a Mi Band 7 is olcsón vihető

hír
Pár figyelemre méltó ajánlat a Hekkán a mai napról 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-07-18

A Hekka kínálatában ma 3 olyan terméket találtunk, amire gondoltuk felhívjuk a figyelmeteket, hátha épp valamelyikre már régóta fentétek a fogatok, ugyanis most olcsóbban be lehet húzni őket a szokásosnál. A Realme frissen megjelent telefonja a GT Neo 3 ára nagyon baráti a hozott kuponnal, emellett egy már jó akkukapacitással rendelkező power station árát is mélyebbre tudjátok vinni. A sort a Xiaomi Mi Band 7 Global verziója zárja, amihez szintén egy nagyon jó kis árcímkét tudtok fabrikálni a kuponnal, amit hoztunk nektek.

NOVOO NOESSDJJ300WPD power station

A power stationök előnyeit már sokszor megírtuk, milyen jól tud jönni kempingezés közben, vagy akár egy áramkimaradás esetén is, vagy csak, ha valahova áramot kell vinni, ahova nem ér el a hosszabbító. A power bankokhoz képest előnyük, hogy 230 voltos dugalj is van rajtuk, így szinte minden eszköz üzemeltethető róluk. Ennek csak a maximálisan leadható teljesítmény szab határt, ami a Novoo termékének esetében 450 watt. A beépített akkumulátor kapacitása 296 Wh, ezzel lehet gazdálkodni, ha lemerült akkor feltölthető konnektorról, az autó szivargyújtójáról vagy akár napelemről is, ha megvásároltátok hozzá ezt a kiegészítőt. A töltöttségéről egy LED kijelző ad visszajelzést.

Kimeneti csatlakozókkal nem spórolt a gyártó, van rajta gazdagon, íme a lista: 1 darab 230 voltos EU dugalj, 1 darab szivargyújtó kimenet, 2 darab 5,5 milliméteres AC csatlakozó, 1 darab Type-C port 45 watt maximum teljesítménnyel és 3 darab USB csati, amiből az egyik képes a 18 wattos töltésre. A készülék ezenkívül használható világításra, mert egy LED fényt is kapott.

A Novoo power stationjét most kedvező áron, 86 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a HekkaPower0713  kód használatával, ebben az árban már minden benne van, és a cég európai raktárából küldi a terméket. 

Xiaomi Mi Band 7

Pont a napokban jelent meg a Mi Band 7 Pro változata, amiről mi is beszámoltunk. Akinek az a méret már kényelmetlen, megszokta a régi dizájnt vagy csak nem szeretne sokat fizetni, annak jól jöhet, hogy a Hekka most igen olcsón kínálja az alapváltozat Global verzióját. Ebben ugyan nincs beépített GPS, de tud egy csomó mindent: olyanokat, mint a folyamatos pulzus és véroxigénszint mérés, alvásfigyelés vagy stressz-szint monitorozás. Már 120 féle sportmódot ismer, ami elég szép szám, főleg, hogy az előző verzió “csak” 30-at tudott. Az akkumulátor kapacitása 180 mAh, az üzemideje pedig nagyjából 15 nap normál használat mellet.

A karkötő mérete 46,5×20,7×12,25 milliméter, a tömege pedig 13,8 gramm. A kijelzője 1,62 inch-es és 192×490 pixel a felbontása, 500 nites fényerő mellett. A kijelző AMOLED, beállítható rajta az AOD (Always On Display) funkció is, így akár a nap 24 órájában is mutathatja az időt, mint egy sima kvarcóra, és ez nem rontja radikálisan az üzemidőt sem.

A Xiaomi aktivitásmérőjét 15 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már meg tudjátok rendelni a Hekkán, ha használjátok a HekkaMiB70707  kuponkódot. Ebben az árban már benne van az áfa és a szállítás is, más költségetek nem lesz a rendeléssel kapcsolatban.

hirdetés