hirdetés

Pár darab felsőkategóriás Booster masszázspisztoly vihető

Érdemes sietni

hír
Pár darab felsőkategóriás Booster masszázspisztoly vihető 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-09-14

A Booster masszázspisztolyok híresek a kiváló minőségükről, na meg arról is, hogy általában nem olcsók. A Booster Pro 3 sem az, viszont cserébe remek készülék. Jellemzően valahol 200 dolcsi körül van az ára, most viszont kuponnal, az utolsó pár darab csak 70 dollárba kerül Banggoodon.

Hatféle fejet adnak hozzá: puha gumis fejet, nagy gömböt, kicsi gömböt, lapos fejet, kúpos fejet és villásat is. A szett egy minőségi és gusztusos hordtáskában foglal helyet.

Hazai forgalmazónál 80 000 Ft-ba kerül és Aliexpressen is hasonló áron vesztegetik, viszont Banggoodon most az utolsó pár darabot a BG0ea177  kuponkóddal meg lehet rendelni mindössze 25 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással.

hirdetés