hirdetés

Ózongenerátorral rengeteget spórolhatunk

A Black Fridayen jó áron vihető

hír
Ózongenerátorral rengeteget spórolhatunk 1

Forrás: AliExpress, UIPOY Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-11-24

Pár év alatt igazi járványszakértővé vált az ország, és már nagyon sokan ismerik az ózont, annak a hatását és a felhasználási lehetőségeit is. Alapvetően nagyon jól lehet vele fertőtleníteni helyiségeket, vagy autót de még a klímákat is szokták ózonnal tisztítani. A különböző kórokozókat, penészgombákat megöli, mint a pinty, ráadásul baromi egyszerű maga az ózonozási folyamat, csak egy kis odafigyelést igényel. Ha rendelkezünk saját készülékkel, akkor nagyon olcsón végezhetünk ilyen fertőtlenítést és már pár használat után simán meg is térül az ára.

A gép beszerzése mellett dönteni igen gazdaságos. A hazai cégek képesek nagyon magas összeget elkérni egy-egy ózonos fertőtlenítésért. Gondoljunk akár egy egyszerű autóklíma tisztításra vagy akár egy egész lakás fertőtlenítésére. A gép már egy használattal is szinte visszahozza az árát, de kettő bekapcsolással már biztosan. Aliról most nagyon jó áron rendelhető egy 60g/óra kapacitású gép. Nem nagyon fancy, de a feladatát ellátja, a szerkesztőségi tagoknál is van 1-2 ilyen gép elfekvőben. Persze a teljesítmény valószínűleg kamu. Érdemes ezzel számolni, de attól még használható, csak érdemes többet járatni.

A Black Friday alkalmából erre a készülékre kapunk a kosárban 4$ kedvezményt, így pedig a végösszeg megáll 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-nál szállítási költséggel együtt.

hirdetés