hirdetés

Otthoni javításokra fel!

A Creality CR-10 SE 3D nyomtató kuponnal most olcsóbb

hír
Otthoni javításokra fel! 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-11-20

A Creality CR-10 SE egy olyan eszköz, ami már használható egészen komoly dolgok létrehozására is, de az ára a megfizethető kategóriába esik. Nyomtathattok vele saját tervezésű tárgyakat, alkatrészeket, de akár kreatívkodhattok is. A Geekbuying legújabb kuponjával 130 000 forint alatt megvásárolhatjátok ezt a jó kis masinát. Európából, ingyenesen szállítják.

A modell hűtéséről egy 12 000 fordulat/perc sebességgel működő hűtőventilátor gondoskodik, így a végeredmény még részletgazdagabb lesz. Az edzett acél fúvóka 300 fokos nyomtatást tesz lehetővé. A 3D modellt többféle szoftverrel is nyomtathatjátok, például Cura-val vagy a Simplify3D-vel.

A gép ára 124 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a NNNNCSE  kuponkód felhasználásával. Lengyel raktárból küldik, és ebben az összegben már az áfa és a szállítási költség is benne van.

hirdetés