hirdetés

Otthoni cuccok akcióban a Cafagóról

A Smartmi bidét és a felújított Atomstack lézergravírozót leértékelve adják

hír
Otthoni cuccok akcióban a Cafagóról 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-04-09

A Cafago aktuális ajánlatában otthon használható, praktikus eszközök szerepelnek. A Smartmi okosbidéjével egy igen költséges fürdőszoba átalakítást úszhattok meg, elég csak hideg vízzel ellátni az ülőkét, és máris rendelkezésetekre áll a multifunkciós WC. Ha szerettek barkácsolni, és újrahasznosítással megóvnátok a természetet is, akkor az Atomstack A5 felújított lézergravírozója biztosan elnyeri a tetszéseteket. Mindkét terméket német raktárból, ingyen szállítják ki.

A Cafago most 61 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálja, német raktárból, extra költségek nélkül szállítják.

Felújított Atomstack A5 lézergravírozó

Az Atomstack A5 5 wattos lézergravírozója tökéletes választás hobbifelhasználásra. Elsősorban fa, műanyag és bőr gravírozáshoz tökéletes. Az eszköz 600x570x270 mm-es méretekkel rendelkezik, és 410×400 mm-es területen képes dolgozni. Fém szerkezete rendkívül tartós, és mindössze 10-20 percet vesz igénybe a beüzemelése. Fix fókuszú lézerrel szerelték fel, így a gravírozást gyújtótávolság beállítás nélkül végezhetitek.

A gravírozó USB csatlakozóval rendelkezik, kompatibilis különféle gravírozó szoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, és támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 és Mac operációs rendszereket. Többféle gravírozási fájlformátum közül választhattok, például NC, BMP, JPG, PNG, DXF. A védőburkolat nagyon jól óvja a szemet, az ultraibolya fény 97 százalékát kiszűri, így védőszemüveg nélkül dolgozhattok.

A felújított Atomstack A5 gravírozót most 41 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja a Cafago. Német raktrából ingyen szállítják.

hirdetés