hirdetés

Ötféle takarítóeszközt kínál olcsón a Hekka

Láttatok már önürítős állóporszívót?

hír
Ötféle takarítóeszközt kínál olcsón a Hekka 1

Forrás: Hekka

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-05-05

Elég durva takarítós felhozatallal jelentkezett ezen a héten a Hekka, van rajta néhány olyan termék, ami minket is meglepett. Egyrészt a Proscenic kiadta az X1-et, ami a Roborock termékekhez hasonló, önürítős robotporszívó, másrészt a Redkey kínálatából érkezett egy önürítős állóporszívó is, amilyet eddig még mi sem láttunk. Van továbbá 2 darab Redroad álló- és 1 darab robotporszívó is, szóval van miből válogatni, ráadásul az összes termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Ezenkívül érzékeli a szőnyegeket is egy ultrahangos szenzor segítségével,

dinamikusan változtatja a szívóerejét és még sorolhatnám, miket tud. A fentiekből látható, hogyha nem is teljesen vált ki egy Roborock S7 szériás porszívót a Flootbot X1, azért egy olcsóbb alternatívának betudható a Proscenic terméke, amiért lényegesen kevesebbet kérnek. A HKPX1HU  kuponkóddal 101 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

A V17 duális HEPA filterrel szűr, vagyis ez azt jelenti, hogy a levegő útjába két mikrorészecskéket kigyűjtő elem is került, ami minden 0,1 mikronnál nagyobb részecskét begyűjt. A V17 kinézete személyre szabható színes cserélhető betétekkel, illetve adnak extra csuklós toldócsövet, hajlítgatható gégecsövet, kétféle kefés szűkítőt, egy kárpittisztító fejet, egy LED-del ellátott, hosszú szűkítő csövet és egy fali tartót, amin nemcsak a porszívót, hanem a kiegészítőket is tárolhatjátok. Van egy V17 Lite variáns is, ami nélkülözi a fenti kiegészítők egy részét, egyébként mindenben megegyezik a V17-tel

Az olcsóbb a Redroad X17, amit a HKRX17HU  kóddal 47 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihettek haza. A V17 esetében ugyanez 74 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ezt az árat pedig a HKRV17HU  kóddal érhetitek el. Mindkét termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Redkey P7 Plus – Az önürítős állóporszívó

A Redkey – vajon van közük a Redroadhoz? – a P7 Plus modelljével olyasmit csinált, amit eddig még mi sem láttunk, létrehozta az önürítős állóporszívót, a megoldást „All-in-One Tower”-nek nevezték el. Ez nem más, mint egy hagyományos porszívó, egy hatalmas dokkoló és egy porzsák kombinációja, így már ezeket a készülékeket is csak ritkán kell ürítenünk. Szerintem ebben a tologatós mókában ez nem akkora extra, lévén be kell tennetek egy hatalmas konzolt a lakásba, mi képes kiszívni a koszt a P7 Plus tartályából és még egy zsákkal is babrálni kell. A folyamat egyébként így néz ki, ha valaki videón is megszemlélné. Persze azt is megértem, ha valaki nem akar minden héten portartály pucolgatni, csak havi egyszer kiönteni a 3 literes zsákot. Ez utóbbi ráadásul nem is hagyományos papír, hanem újrafelhasználható műanyag, vagyis nem kell tonnaszám vásárolni a spéci kellékanyagot hozzá. Persze akinek erre lenne igénye, annak a cég eldobható megoldást is szállít.

De hogy a porszívóról is essen némi szó, ez egy 300 W teljesítményű, 25 kPa szívóerőre képes készülék, a szokásos motoros forgófejjel. Több infó nem nagyon van a berendezésről, így kíváncsian várjuk, milyen lesz élőben a masina. Aki viszont nem akar várni, az a HKRP7HU  kóddal 81 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért akár ma is hazaviheti.

Redroad G10 – Nemcsak stick porszívók vannak a cég palettáján

A Redroad G10 egy önürítő robotporszívó, ami nagyon hasonló a konkurensekhez. LiDAR szenzorral épít térképet, és ha bedokkol, az állomás kiüríti a 2 darab víztartályt – merthogy portartály nincs benne -, és máris mehet tovább a móka, minden önürítős porszívónak ez az alapja. Az eszköz 2800 Pa szívóerővel rendelkezik, ez természetesen szabályozható 4 lépcsőben. Nemcsak feltöröl, hanem 3000/perc frekvenciával dörgöl is a platnijával, így a tevékenysége már közelebb áll a felmosáshoz, a makacsabb foltokat is képes leradírozni a laminált padlóról.

Specialitása, hogy képes a folyadékot sterilizálni is, ezzel megölve a baktériumok 99,9%-át, ami mindenképpen jobb, mint a hagyományos megoldás, és kisebb eséllyel pállik be a víz. Sőt, a platniját is felemeli, így ha koszos a rongy, nem keni újra szét a már felszedett port a padlón, illetve a szőnyegeken, hazaúton a dokkolóhoz.

Természetesen ez a modell is kismillió egyéb funkciót ismer, észleli a kárpitokat – és itt fel is emeli a felmosórészt -, képes rajtuk megemelni a szívóerőt is, ha arra van szükség. Felismeri a tárgyakat 8 darab infravörös TOF szenzor segítségével, így nem megy neki mindenféle bútornak és nem is okoz nekik sérülést. Ami pedig a dokkolóállomást illeti, parkoláskor nemcsak kiüríti az elhasznált felmosó folyadékot, hanem a felmosót is megtisztítja. A szoftveres funkciók terén is ott van a szeren, több térképet is képes elmenteni, variálni lehet a szobák takarítási sorrendjét, a felhasznált vízmennyiséget, hogy hol mosson fel vagy éppen porszívózzon, lehet a rendszert időzíteni is, és így tovább.

Mint látható, rengeteg mindent tud a Redroad G10, és nem is kérnek érte annyit, mint egy Roborock vagy egy Roidmi termék esetében, hiszen a HKRG10HU  kóddal 155 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami meglehetősen nagy árelőny a 250-300 000 Ft-os modellekhez képest.

Aki pedig ennél is többre vágyik, az használja a Hekka általános kódjait az oldalon:

  • A HKTECH10  kóddal 10 dollárt spórolhattok ha 29 dollár felett vásároltok a Hekka oldalán
  • A HK3OFF  kóddal 3 dollárt spórolhattok ha 10 dollár felett vásároltok elektromos készüléket a Hekka oldalán

hirdetés