hirdetés

Ötből egyet biztosan meg akarsz venni!

Xiaomi M365 Pro és a többiek

hír
Ötből egyet biztosan meg akarsz venni! 1
írta: Toobee
2019-05-24

A Xiaomi M365 Pro az elektromos rollerek egyik legütősebb képviselője, mivel brutális, 45 km-es hatótávval rendelkezik és 20 fokos emelkedőket is képes megmászni. Ennek persze ára van, 176.500 Ft-ért juthattok hozzá. Én nagyon szeretnék egy ilyet, és ti? Mutatunk olcsóbb, de szintén nagyon hasznos tételeket.

A maximális terhelhetőség 100 kg, ez változatlan maradt. A fedélzeti komputert teljesen kicserélték, sokkal informatívabb, színes érintőképernyőt kapott, ami kijelzi a sebességet, a töltöttséget, a működési módot. Természetesen az összecsukhatóság a Xiaomi M365 Pro estében is megmaradt, így könnyedén betehetjük egy nagyobb autó csomagtartójába. Az önsúly megnőtt, a nagyobb akkumulátornak köszönhetően 14,2 kilogrammra hízott, de ez még mindig csak egy normál kerékpár tömege.

Összességében a Xiaomi M365 Pro verziója szinte minden területen fejlődött, erősebb lett, nagyobb hatótávval rendelkezik, informatívabb fedélzeti komputert kapott, hátránya maximum a megnövekedett töltési idő, de ameddig egy éjszakánál ez nem több, addig szerintem nincsen baj.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus

A Xiaomi Mi Pad 4 Plus egy az egyben kiköpött mása a Mi Pad 4-nek, persze annál jóval méretesebb. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy tesztelthettük a Plus verziót is, ami egy tényleg jó tablet lett, de csak azok fogják szeretni, akik nem utaznak sokat az eszközzel, ugyanis kegyetlen nagy.

Az eszköz 10,1 colos, ami filmet nézni ideális méret, a hang sztereó és tablethez képest kifejezetten jól szól, ami a mozi élményt jól kiegészíti. A Plus kötelezően megkapja a duális, LTE képes SIM kártya foglalatot, amibe micro SD-t is tehetünk.

Az eszköz 10,1 colos, ami filmet nézni ideális méret, a hang sztereó és tablethez képest kifejezetten jól szól, ami a mozi élményt jól kiegészíti. A Plus kötelezően megkapja a duális, LTE képes SIM kártya foglalatot, amibe micro SD-t is tehetünk. Snapdragon 660 ketyeg benne 4 GB RAM és 64 GB ROM társaságában, ami igen gyors rendszert eredményez, 140.000 pontot sikerült elérni az Antutu tesztjén. A betekintési szög jó, a színek nagyon szépek és kifejezetten kellemes az érintésérzet, de ezek már a kistesónál is jók voltak.

A felbontás maradt 1200×1900 pixel, a panel IPS, 16:10-es aránnyal. A 8.620 mAh-s telep mérete korrelál az eszközével, tehát óriási, ennek megfelelően kiváló az üzemidő is, ami olyan 16 óra SoT-ot jelent. Az ára az L055PT kuponkóddal 95.000 Ft, a Duty Free Shipping szolgáltatás pedig ingyenes, tehát áfamentesen juthattok hozzá.

Ötből egyet biztosan meg akarsz venni! 8

JBL GO2

A JBL GO2 egy picike Blutooth-os hangszóró, tehát ne várjon senki katartikus élményt tőle, cserébe olcsó és bárhova magatokkal vihetitek. Mivel csak 8.800 Ft-ba kerül, nem fog fennakadni a vámon, ráadásul az itthoni ára 10-11e Ft körül alakul, szóval ha nem azonnal kell, akkor megéri kintről venni.

Az IPX7 szabványnak megfelel, tehát nem gond ha megázik. A beépített 730 mAh-s teleppel 5 órás üzemidő hozható össze, szóval strandolni, sütögetni is ideális, ajánlott olyan helyekre, ahol nem sajnáljátok, de ezért kell egy kis “zümmögés” a háttérben. Csatlakozni hozzá Bluetooth-on vagy jack csatlakozón keresztül lehet.

Ötből egyet biztosan meg akarsz venni! 9

Xiaomi QCY T2C

A Xiaomi QCY T2C házon belül állít konkurenciát a Redmi AirDots-nak, azonban annál nagyobb beépített akkumulátorral rendelkezik a bölcső, viszont a fülhallgató ugyanakkora. Ebből aztán kirajzolódik az, hogy azoknak érdemes ezt a modellt választani, akik sokat vannak úton, tehát ritkábban tudják tölteni a tokot.

Az ára eléggé baráti, ugyanis áfahatár alatt vásárolható meg, mindössze 8.000 Ft-ba kerül. A nagy akkumulátornak hála 30-35 óra üzemidőre lehet számítani, ami ebben a kategóriában nagyon magas érték.

Ötből egyet biztosan meg akarsz venni! 10

Quelima SQ12

Quelima SQ12 tesztje vegyes érzéseket keltett bennünk, ugyanis egy nagyon olcsó, de jól használható eszközt üdvözöltünk az SQ12 személyében, azonban az is egyértelműen körvonalazódott, hogy a tudása, képminősége tükrözi az árát. Ez most egyébként 3.300 Ft ingyenes szállítással, ráadásul annyira olcsó, hogy az áfa miatt sem kell aggódni.

A mozgásérzékelős, éjjellátó egység 1080p felbontásban rögzíti mindennapjainkat, a látószöge még nagyobb lett, mint eddig, sőt a dizájn is új. A chipset a Generalplus 1248 névre keresztelt darab, maximális felbontása 720p, tehát a mozgó anyagaink interpoláltak, pont úgy, ahogy a sima képek is, csak itt az a kérdés, hányszorosára. Ennek megfelelő a minőség is, ami nem verdesi az eget, de nem sokkal rosszabb, mint a Firefly Micro kamerának, ami nagyjából kétszer ennyibe kerül.

Rejtett kameraként kiválóan használható, pici a mérete, jól eldugható, nem világít rajta semmi, könnyű megoldani a tápellátását, alig fogyaszt. Mivel mozgást is érzékel és éjszaka is lát, akár többet is rakhatunk lakásunk kiemelt pontjaira, a 32 GB-os maximális kártyaméretet ezzel a felbontással nem fogja túl gyorsan megtölteni.

hirdetés