hirdetés

Összecsukható fejhallgatók a Baseustól

Pénztárcabarát áron a Baseus D02 és D05 típusok

hír
Összecsukható fejhallgatók a Baseustól 1

Forrás: Aliexpress, BASEUS Co.,Ltd. Store

írta: Bagi
2024-01-12

Egy hosszabb megbeszélés vagy munka közben sokszor kényelmesebb fejhallgatót használni az aprócska fülesek helyett, a hangminőségük is gyakran sokkal jobb. Az Aliexpressen találtunk két jóárasított Baseus modellt, a D02 és a D05 is kedvezményesen vásárolható meg, ráadásul a szállításuk is ingyenes.

Baseus D05 fejhallgató

A D02 nagytestvére is kedvezményesen kapható most az Aliexpressen. A Baseus D05 fejhallgató Bluetooth 5.3 -mal csatlakoztatható vezeték nélkül, így erős és stabil kapcsolat jön létre. Ennél a modellnél is lehetőség van vezetékes kapcsolatra, Type-C és 3,5 mm-es Jack csatlakozó használatával is összeköthető a mobilotokkal vagy a számítógépetekkel. A 40 mm-es meghajtója HiFI hangminőséget biztosít, a Baseus 3D térbeli hangzásvilágával elmerülhettek a zenehallgatásban, telefonáláskor ENC szűri a nem kívánt zajokat. A 600 mAh-s akkumulátor üzemideje 70 óra, de 2 óra alatt újratölthető. Ez a fejhallgató is akár két eszközhöz párosítható, és vezérelhetitek a Baseus app segítségével, de meg is kereshetitek az elveszett eszközt vele. Mindössze 209 grammot nyom, könnyű és kényelmes kialakítású, az oldalán egy multifunkciós- és egy hangerő szabályozó gombot találhattok a kimeneti portok mellett, és egy mozdulattal összecsukható.

A Winter Sale ára 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ennyiért ingyen szállítják. Négy színben rendelhetitek meg, választhattok a fekete, szürke, fehér és rózsaszín változat között.

 

hirdetés