hirdetés

Őrült karácsonyi akcióban a BlitzWolf monitorjai

Elképesztő ár/érték arány

hír
Őrült karácsonyi akcióban a BlitzWolf monitorjai 1
írta: SonkaMod
2021-11-18

A megjelenésükkor kicsit húztuk a szánkat a BlitzWolf monitorokra, mert drágálltuk őket. Ugyanakkor sejteni lehetett, hogy hamarosan csökkeni fog az áruk, és igazi ár/érték bajnokok lehetnek. Bár ez utóbbiban inkább csak reménykedtünk. A mostani karácsonyi akcióban ez szerencsére bekövetkezett, és a 27 inch-es és a 34-es ívelt kijelző is kategóriáján belül nagyon ajánlott vétel. A rendeléstől pedig nem kell félni, a szerkesztőségbe már egy csomó hasonló termék érkezett, és egyiknek sem volt baja, épségben megérkeztek.

Eleinte Banggoodon ezért a modellért még 100 000 forint feletti összeget kértek. Ez azóta mérséklődött, most pedig már nagyon jó áron megvásárolhatjuk karácsonyra. Mindössze 60 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg tudjuk rendelni a BGDBZ36 kuponkóddal, ingyenes szállítással, EU raktárból. A hazai piacon egy hasonló tudású eszközért sokkal többet kéne fizetnünk.

BlitzWolf BW-GM3

A 34 inch-es, ívelt kijelzős BW-GM3 egy topkategóriás monitor, 21:9-es képaránnyal. A VA panel 4K felbontású, a fényereje 300 cd/négyzetméter, 165 Hz-es a képfrissítése, és támogatja az AMD FreeSync-et. A monitorra egy időben két gép is köthető, és osztott képernyőben tudja mind a kettő képét mutatni. Állítható az állványon a magasság és a kijelző dőlésszöge is, de még egy kis forgatási lehetőség is adott. A formaterve egészen visszafogott, gamer létére teljesen vállalható akár egy irodában is, de azért a hátuljára került LED világítás, hogy a játékosok is ráharapjanak. Két darab DisplayPort és egy HDMI csatlakozó van rajta, ezek mellett pedig egy fülhallgató kimenet, valamint egy USB port kapott helyet.

Kezdetben még 150 000 forintért vesztegették ezt a modellt, ami nem volt kevés, hiszen annyiért már a Xiaomi hasonló tudású kijelzője is megvásárolható. Viszont ennek is rendesen leesett az ára, most már a BG717CD3 kuponkóddal 115 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni, ingyenes szállítással, EU raktárból. Ez az összeg jóval kevesebb, mint az itthon forgalmazott hasonló tudású eszközök ára, amik nagyjából 160 000 forinttól kezdődnek.

hirdetés