hirdetés

Óriási húsvéti akció a Geekmaxinál

Porszívók és egy power station a kiemelt termékek között

hír
Óriási húsvéti akció a Geekmaxinál 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-04-06

Közeledik a húsvét, nem csoda, hogy a kínai webshopok is egymás után jönnek ki a jobbnál jobb akciókkal, nincs ez másképp a Geekmaxinál sem, most az ünnep alkalmából sok termék akár 50% engedménnyel kapható, valamint minden 200 dollár feletti vásárlásból 20 dollár kedvezményt kapunk a B7TEIK2B kuponkód használatával. Ezen kívül is hoztunk nektek remek kuponokat, amivel a cikkben szereplő termékeket vehetitek meg extra olcsón.  Mindegyik terméket EU raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjátok meg, és nem kell aggódnotok az extra költségek miatt sem.

BLUETTI Poweroak AC50S

A beszédes nevű AC50S egy 500 Wh kapacitású power station, amely jóval kedvezőbb árcédulával rendelkezik, mint a hasonló tudású társai. A terméket kimondottan arra tervezték, hogy áramkimaradás esetén se maradjatok áram nélkül, de probléma nélkül használható kihelyezett tápegységként is. Csak 300 wattnál kisebb teljesítményfelvételű gépek, készülékek üzemeltetésére alkalmas, amiért cserébe viszonylag könnyű – 6,2 kg – és a fizikai méretei sem túl nagyok, mindössze 259,5x191x196 mm-es. 45 watt teljesítményű Type-C port, négy darab USB-A, két 230-as dugalj és három DC csatlakozó található rajta, utóbbiakból az egyik egy szabvány szivargyújtó aljzat. Három színben is elérhető az AC50S, fekete, kék és narancs verziók közül választhattok. A ykfcDh28 kuponnal  most csak 146 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás gyors és ingyenes, valamint a termékre 1 év garit is ad a gyártó. Más költségetek nem lesz ezzel kapcsolatban.

Jimmy PowerWash HW8

A Powerwash HW8 Pro kistesója 7000 Pa-os szívóerővel rendelkezikamit egy 2500 mAh-s, kivehető akkumulátor lát el energiával, és 25 percre elég energiát tárol. A Próhoz hasonlóan itt is egy osztott folyadéktartályt kaptok. Az egyik részébe, ami 450 milliliter űrtartalmú, tiszta vizet kell tölteni, amit gombnyomásra tudtok a készülék feje elé spriccelni. A másik tartályba a koszos vizet gyűjti, ennek a kapacitása 350 milliliter. A kütyü fején a már jól ismert forgókefe található, ami a port, morzsát hivatott összegyűjteni, de még a nedves szennyeződéseket, mint például a kiömlött tejet, narancslevet is felszippantja, amit az előbb említett tartályba gyűjt össze. A víztartályba akár felmosó- vagy fertőtlenítőszert is adagolhattok, hogy még tisztábbá tudjátok varázsolni a padlót. Takarítás után a forgófejét önmagától képes megtisztítani a töltőállomáson, így ezzel sem kell foglalkoznotok. Az akku töltöttségét, a tartályok állapotát, illetve az esetleges hibakódokat a LED kijelzőn ellenőrizhetitek.

A készülék ára sokat esett a debütálása óta, jelenleg az S8Wsfjx2 kuponkóddal 60 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekmaxi EU raktárából, ingyenes szállítással, a garancia pedig 2 év.

hirdetés