hirdetés

Óriási akcióban a Xiaomi bitang erős AX6000 routere

Sokat tud, kevésért

hír
Óriási akcióban a Xiaomi bitang erős AX6000 routere 1

Forrás: Aliexpress, Cutesliving Store

írta: SonkaMod
2024-01-22

Az otthoni internet feltupírozására lehet ideális választás a Xiaomi AX6000 WiFi router, ami nem új darab, de még mindig bőven átlag feletti teljesítménnyel bír. Kifejezetten gyors, rengeteg eszközt ki tud szolgálni, hét antennája van, és ehhez képest nem is drága. A magyar piacon nem kapható, de még a gyengébb variánsok is drágábban futnak. A Xiaomi AX6000-et Aliexpressről már potom 33 900 Ft-ért meg lehet rendelni

A Xiaomi AIoT eszközök szinkronizációja során a router mindegyik résztvevővel megosztja a jelszavakat, így nem kell külön-külön beállítgatni őket. A gyártó elképzelése az volt, hogy kifejezetten Xiaomi telefonokkal legyen nagyon erős a kütyü.

Ezt a modellt hazai forgalmazónál nem igen lehet megkapni, csak a gyengébb AX3600-as kiadást, mindenesetre még annál is olcsóbb ezt Kínából megrendelni. Aliexpressen még lehet a vételárán 2%-ot spórolni Aliexpress coinokkal, így a végösszeg 33 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, ingyenes kiszállítással.

hirdetés