hirdetés

Oppo Realme 5i

Jó telefon, jó áron

hír
Oppo Realme 5i 1
írta: Don Kartács
2020-03-31

Az Oppo Realme telefonok elképesztően gyorsan jönnek fel, jegyeikben erősen másolva a Xiaomi készülékeit. A Realme 5i-t láthatóan a Redmi Note 8 ellen árazták be, ennek ellenére több területen is elgáncsolja ellenlábasát. A 4/64-es modell már 48 000 Ft körül elérhető, annak ellenére, hogy NFC-t és egy 5000 mAh-s akkumulátort is tartalmaz, amivel várhatóan egy újabb üzemidő bajnokkal állunk szemben.

A kamerarendszer 4 szenzorral büszkélkedhet, 12+8+2+2 megapixel áll rendelkezésetekre, ami magában foglalja a makro, az ultraszéles és a bokeh módokat is. A rendszer 4K 30 FPS videók készítésére is alkalmas, így a specifikációk papíron elég jól néznek ki, de majd az éles tesztek eldöntik, mit tudnak valójában a kamerák.

A fentiek alapján a 48 000 Ft-os ár, a „bargain” kategóriába esik, különösen azért, mert az Oppo kifejezetten jó minőségű termékeket dobott eddig a piacra. Még az áfa- és vámmentes EU Priority Line-nal is megáll 50 000 Ft körül, szóval nem lennék meglepve, ha egy új „best buy” telefont köszönthetnétek.

hirdetés