hirdetés

Önürítős Ultenic porszívó ajándék áron a Geekbuyingon

Az újdonság ereje

hír
Önürítős Ultenic porszívó ajándék áron a Geekbuyingon 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-12-01

Még ott van a tojáshéj az Ultenic FS1 gépének a popsiján, hiszen egy igen új készülékről van szó. A gép egy fejlett akkumulátoros rúdporszívó, de azon szerkezetek közé tartozik, amik önürítéssel rendelkeznek. Ez még egyáltalán nem alap, kevés gép tudja, de hasznos, mivel így sokkal ritkábban kell foglalkozni a portartállyal. Az FS1 pedig abszolút megfizethető gép, tehát nem kell a gatyánkat is rákölteni. Nem is a filléres kategória, de ebben a szegmenseb nagyon jó vételnek tűnik 66 300 Ft-ért.

A porszívóhoz adnak egy teleszkópos csövet, a motoros forgókefét, kétféle szűkítőt és két porzsákot. A sajtóanyagban megemlítik, hogy külön megvásárolhatók hozzá az állatok nyírásához használható kiegészítők, de sehol nem találtam meg ezeket a neten.

A különleges gép abszolút jó áron kelleti magát, eddig még nem lehetett ennyire jó áron megvásárolni. Az alábbi gombra kattintva már 66 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a BG4d3bb0  kuponkóddal, ennyiért pedig kifejezetten jó vételnek tűnik. Ráadásul Csehországi raktárból küldik és így még karácsonyig is ideér.

hirdetés