hirdetés

OneSport OT01 elektromos bicikli: Praktikum és kényelem

Városi kalandok stílusosan és hatékonyan

hír
OneSport OT01 elektromos bicikli: Praktikum és kényelem 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-12

Ha szeretnél egy olyan elektromos biciklit, amely nemcsak kényelmes, de erős és megbízható is, a OneSport OT01 lehet a tökéletes választás számodra. Ez a 650 W-os motorral és 48 V-os, 27 Ah-s akkumulátorral felszerelt modell nemcsak a mindennapi közlekedésedben nyújt támogatást, hanem komolyabb utakra is alkalmas, miközben a stílus és a funkcionalitás találkozik egy elegáns kerékpár formájában.

Az OT01 nemcsak erős, hanem kifejezetten praktikus is. A beépített első kosár, a hátsó csomagtartó és a teljesen integrált sárvédők mind a mindennapi használatot könnyítik meg, akár bevásárolni indulsz, akár hosszabb távra tervezel. Az intelligens, 0-3 szintű pedálrásegítő rendszer segítségével egyszerűen válthatsz a különböző rásegítési szintek között, így könnyedén beállíthatod a tekerés intenzitását a szükségleteidhez. Az APP-támogatásnak köszönhetően Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod a kerékpárod a telefonodhoz, hogy menet közben nyomon követhesd a teljesítményed, vagy beállíthasd az egyéni preferenciáidat.

A bal és jobb oldali fékkarokhoz kapcsolódó erő-lekapcsoló funkció és az első-hátsó tárcsafékek garantálják a maximális biztonságot, bármilyen helyzetbe is kerülj. Az IPX5-ös vízállósági tanúsítvány biztosítja, hogy esős időben is gond nélkül használhasd a biciklit. A OneSport OT01 nemcsak egy megbízható közlekedési eszköz, hanem gazdaságos megoldás is a mindennapokra. Az 502 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár, ami a BGRAUGOT01  kuponkód felhasználásával érhető el még közelebb hozza, ráadásul a csehországi raktárból ingyenes szállítással is számolhatsz, így nem kell aggódnod a hosszú várakozási idők vagy magas szállítási költségek miatt.

hirdetés