hirdetés

OnePlus akciók az Aliexpress szülinapon

Rengeteg olcsó OnePlus modell

hír
OnePlus akciók az Aliexpress szülinapon 1
írta: Atika
2021-03-29

Elkezdődött az Aliexpress 11. szülinapi ünneplése, amit természetesen a már jól megszokott akciókkal, és rengeteg kuponnal megfejelve tesznek még érdekesebbé. Jó néhány OnePlus teló is áldozatául esett az áraesésnek, aminek mi csak örülhetünk. A OnePlus 8, 8T és számos Nord modell is jóval olcsóbban vásárolható meg a következő napokban.

OnePlus 8 és 8T – Kétpetéjű ikrek

A OnePlus 8 és 8T modelljei ugyanazt a Snapdragon 865 SoC-t – 5G modemmel – kapták, illetve 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel – vagy a 8T esetében akár 12+256 GB-tal – fejelték meg. Ezekkel a motorháztető alatt a teljesítménnyel egy darabig biztosan nem lesz gond. A különbség a kijelzőnél és a kameránál keresendő. Míg a OnePlus 8 egy 6,55 colos, 90 Hz-es képfrissítésű IPS panelt kapott, addig a 8T ugyanekkora méretben 120 Hz-es AMOLED megjelenítőt vonultat fel.

Kamerákat tekintve a OnePlus 8 eggyel lemaradt, szó szerint, ugyanis összesen négy szenzort vonultat fel – 48+2+16 MP a hátlapon és egy 16 MP-es szenzor elöl -, a 8T ezzel szemben kapott plusz egy 5 megapixeles képalkotót a hátoldalára. Ezeken felül szinte minden megegyezik, így mindkettőben megtalálható az NFC, a WiFi 6, a Bluetooth 5.1, de van itt kijelzőbe integrált ujjelnyomat-olvasó és 30 wattos Warp Charge a 8-hoz, illetve 65 wattos a 8T-hez.

OnePlus akciók az Aliexpress szülinapon 9

OnePlus 8 legolcsóbb ára a termékoldalon bezsákolható store kuponnal és a fenti képen látható (legnagyobb kedvezményt adó) univerzális kóddal durván 144 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., szállítási költséggel, spanyol raktárból, így az áfával sem kell már számolni. A OnePlus 8T-ért már kicsivel többet kérnek ugyanebben a koncepcióban, de így is csak 156 000 forintot kell a kasszánál hagyni szállítási költséggel együtt, és ez is spanyol raktárból érkezik.

A mellékelt képen zölddel bekeretezve láthatjátok, hogyan kell a termékadatlapon a store kuponokat begyűjteni. Ha rákattintotok a Get gombokra, a kuponok a fiókotokba mentődnek, és automatikusan felhasználja őket a rendszer, ha a kritériumnak megfelelő rendelést adtok le. Az univerzális kódok közül érdemes többet kipróbálni, mert lehet, hogy a legnagyobb kedvezményt nyújtó éppen nem működik, de a többivel is lehet egész sokat olcsósítani a vételáron.

OnePlus Nord, Nord N10 5G és Nord N100 – Kis pénz, nagy foci

A Nord széria a OnePlus olcsósított telefonjaiból áll. SoC-ben és kamerában már csak középkategóriát képviselnek, ugyanakkor 90 Hz-es kijelzőket kaptak ezek a mobilok, sőt, akad közöttük AMOLED panellel szerelt variáns is. Aki nem akar sokat költeni telefonra, annak tökéletes lesz bármelyik OnePlus Nord modell. Ne felejtsétek el felhasználni a terméklapokon elérhető store kuponokat, és próbáljátok meg felhasználni a fentebb látható univerzális kuponokat is, hogy még olcsóbban vásárolhassátok meg ezeket a készülékeket. Szintén mindegyik spanyol raktárból érkezik, áfamentesen.

TERMÉKLINKELÉRHETŐ LEGALACSONYABB ÁR (store kuponnal + maximális univerzális kuponnal)
OnePlus Nord112 000 Ft
OnePlus Nord N10 5G70 000 Ft
OnePlus Nord N10042 000 Ft

hirdetés