hirdetés

OneOdio valentin napi kedvezmények

Love, music, hapiness

hír
OneOdio valentin napi kedvezmények 1
írta: Don Kartács
2021-02-04

Újabb ünnep, újabb OneOdio kedvezmények. A cég nem fukarkodik, ha leárazásokról van szó, gyakorlatilag a fél termékpalettájának az árát csökkentette, ismét van 50%-os akció, ráadásul a termékek egy jelentős része a szomszédból – lengyel testvéreinktől – érkezik, ahonnan 1-5 napos szállításra lehet számítani. Az alapból nyomott árat sikerült még lejjebb lökni a többet fizet nagyobb kedvezményt kap módszerével, szóval akinek nemcsak 1-1 darabra, hanem jelentős mennyiségre van szüksége, az is jól járhat.

Ráadásul szinte minden kategóriára – vezetéknélküli, ANC-vel szerelt, mikrofonnal ellátott stb. – kiterjed az akció, és a termékek mindegyike lengyel raktárból érkezik 1-5 nap alatt. Titkos tippem az A70-es modell, annak is az arany-fekete variánsa, ami még a többi azonos, de eltérő színű terméknél is olcsóbb. A linkek az adott fejhallgató variánsokat tartalmazzák, hiszen minden árucikk több színben érhető el. Érdemes még a NEWVIP10 kóddal is próbálkozni, ami további 10%-ot farag az árból, új vásárlók esetében.

 

A hongkongi raktárból 60%-os kedvezmény

A OneOdio tudja, hogy EU-n kívülről rendelni sosem olyan vonzó, mint mondjuk Lengyel- vagy Németországból, ezért a hongkongi raktárban lévő cuccaikra még nagyobb, 60%-os kedvezmény jár. A Pro-G fejest például  8200 Ft-ért lehet elhozni, sőt, a NEWVIP10 kóddal további 820 Ft-ot is spórolhattok a termék árából. Minden csomagjuk áfa- és vámmentesen érkezik, ingyenes szállítás mellett. Én fejhallgató fronton jelenleg nem tudok ezeknél ár/érték arányban jobb vételt, érdemes rámennetek a cuccokra.

Ráadásul a OneOdio szinte mindig ad valamilyen ajándékot is a hangkeltőik mellé, bakelitet formázó poháralátét, fejhallgató tartó, hordszütyő, vagy hasonló jópofaság lehet a jutalmatok.

hirdetés