hirdetés

OneOdio karácsonyi akciók

Olcsó cuccok, amik még megérkeznek az ünnepekig

hír
OneOdio karácsonyi akciók 1
írta: Don Kartács
2020-12-09

Újabb olcsósítási lehetőségek jönnek a OneOdionál, hasonlóan a Szinglik Napjához, ám most a karácsonyi ünnepek alkalmából. Lesz egyet fizet, kettőt kap akció, amikor 1 fejhallgató áráért kettőt vehettek, 50% kedvezmény egyes termékekre, és persze a szokásos ajándék dömping. Mindezt úgy, hogy az összes termékükre 2 év garancia jár, és a legtöbb EU raktárból is elérhető, ami pedig nem, azt áfa- és vámmentes szállítással küldik, és még az ünnepekre is jó eséllyel ideérnek.

50%-kal olcsóbb termékek

Talán ez a legfrankóbb akció idén, ugyanis amellett, hogy itt is járnak az ajcsik, bármelyik modellt is választjátok a lenti felsorolásból, mindegyiket féláron vehetitek meg. A szokásos Get30 kuponnal most nagyjából 50%-ig lehet lefaragni az eredeti árat, ami azért eléggé erős, főleg a OneOdio cuccok minőségét is ismerve:

A bónuszt itt vicces Mikulás sapka és rénszarvasos hajpánt formájában kapjátok meg.

Németországi raktár, 1-5 napos szállítással

Az ünnepek kapcsán mindig felmerül a leglényegesebb kérdés: vajon megérkezik-e addig a csomag? Ezt szerencsére nem kell a véletlenre bíznotok, ugyanis a Oneodio német raktára 1-5 napos szállítást vállal a lent felsorolt termékekre:

Egynél még jobb a kettő

A következő remek akció az egyet fizet, kettőt kap lehetőség, amikor 4 meghatározott OneOdio termékből egy áráért 2 db-ot vihettek haza. Az ünnepek előtt ez igencsak jól jön, adhattok egyből kettőt ajándékba tesóknak, de ha valaki egyke, akkor az egyiket behúzza saját használatra, a másikat pedig továbbítja ajándék formájában. Ez a lehetőség most csak a lent felsorolt modellekre vonatkozik, de tulajdonképpen az 50%-os kedvezmény majdnem ugyanezt tudja, ha ott is kettőt vesztek:

Az első két termék lengyel raktárból érhető el, míg az A71 áfa- és vámmentes szállítás mellett hongkongi raktárból érkezik, 6-10 nap alatt. A Pro-10-et szintén áfa- és vámmentes szállítással, Kínából érhetitek el.

hirdetés