hirdetés

Oneodio A70 Bluetooth fejhallgató jutányos áron rendelhető

72 órás üzemidő, kiemelkedő hangminőség és kényelmes hordhatóság

hír
Oneodio A70 Bluetooth fejhallgató jutányos áron rendelhető 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-25

Rég adtunk hírt Oneodio termékről, pedig jó pár éve gyártanak már kiváló ár-érték arányú füleseket. Az A70 modell 4 éve már az egyik nagy kedvencünk, amióta tesztünk során jól kielemeztük és jól el is ájultunk tőle. Kényelmes, 72 órás üzemidővel operál és kialakításának hála könnyedén hallgathatod valaki mással is ugyanazt a muzsikát, sőt még könnyedén össze is csukható, így a hordozhatóságával sem lesz gondod. Az ára nagyon barátira esett, most mindössze 12 700 forintot kérnek érte cserébe Banggoodon.

Szintén A70 vívmány a „jack lock”, ami egy elforgatható peremet jelent a kábel mentén, amitől az bepattan a fejhallgatóba, és így nem tud kimozdulni.

A fekete színű OneOdio A70 ára 12 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használod a BGRJU6OA70  kuponkódot, így a szállítás is ingyenes lesz.

hirdetés