hirdetés

Oldjuk meg okosba’

Havit G1 Pro TWS fülhallgató, H96 Mini TV Box, Goral S2 Pro okosóra

hír
Oldjuk meg okosba’ 1
írta: Rolla
2019-07-31

Ahogyan a telefonok esetében, úgy más eszközöknél se mindenkinek a legdrágább és a legprofibb eszköz birtoklása a célja. Néhány kompromisszum árán akár negyedannyiért is kaphattok okosórát, okos TV kitet vagy Bluetooth-os fülhallgatót, hiszen van, hogy elég a kisebb változat, vagy egy olyan típus, amiből kigyomlálták a felesleges, cicomás funkciókat. Akár azért, mert még nem próbáltátok az itt szereplő termékkategóriákat és kerestek egy belépőeszközt, akár azért, mert rutinos használóként már tudjátok, hogy nem mindig a túltolt kütyü a jó, fussátok át az akciókat a kuponokkal együtt.

Havit G1 Pro TWS Bluetooth-os fülhallgató

A Havit G1 Pro kialakítását tekintve leginkább sportoláshoz ajánlott, illetve azok számára, akik a mai napig félnek, hogy elhagyják a fülükből, hiszen egy kis kacs segítségével még stabilabban marad a helyén. 5.0-s Bluetooth-on keresztül kommunikál a telefonnal, ami leginkább azért örvendetes, mert így stabilabb a kapcsolat és jobb a zene minősége, így még jobban kiélvezhetitek a sztereo hangzást. Külön-külön is használhatjátok a füleseket persze, ami bizonyos élethelyzetekben – vezetés, munka, rollerezés – hatalmas előny.

Sok eszközzel ellentétben a Havit nem csak Sirivel van jóban, Androidos készülékeken keresztül is vevő a hangvezérlésre, így szó szerint kisujjatokat sem kell megmozdítanotok a vezérléséhez. A gyártó szerint egy töltéssel 4-6 órán keresztül képes zenét szolgáltatni, és másfél óra alatt tölthetitek fel nulláról százra. 17 000 forintra vihetitek le az árát a HavitG1Pro kóddal, ráadásul ebben már benne van az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás díja is, így további költségekkel már nem kell számolnotok.

H96 Mini H6 TV Box

A kezdeti lelkesedés az okos televíziók iránt csökkenni látszik, miután egyre több pozitívuma van a TV boxoknak. A legfontosabb természetesen mindig az ár, ami a TV boxok esetében jóval kedvezőbb. A H96 Minivel már 14 800 forintért is felokosíthatjátok a meglévő készüléketeket, így kidobni sem kell azt. Másik nagy előnye a boxnak az okos televíziókkal szemben, hogy a hardverük sokkal gyorsabb, továbbá a letölthető appoknak köszönhetően még inkább testreszabható a felület. Amennyiben a médialejátszó mégis elévül vagy túlzottan lassú lesz az évek folyamán, akkor akár már 15 000 forint befektetésével ismételten egy új és friss rendszert kaphattok.

A H96 Mini nagyjából mindent tud, amit egy TV Boxnak tudnia kell. Android 9.0-s rendszer található rajta, DDR3-as 4GB RAM és a 128 GB ROM pedig a gyors működésért és a tárhelyért felelős. Továbbá AV kimenet, 5 és 2.4 GHz-es WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI 2.0, 2 darab USB bemenet (1 db 3.0 és 1 db 2.0) áll rendelkezésetekre. A Google Play gyárilag telepítve van, így gyakorlatilag bármivel bővíthetitek a a már meglévő funkciók tárházát. Az ára 14 800 forint szállítási díjjal együtt a H6MTV128 kóddal, a varázsszó pedig az EU Priority Line.

Xiaomi Mi 9T okostelefon

Idén jelent meg a Redmi K20 pop-up kamerával és erős hardverrel, viszont B20 és magyar nyelv nélkül. A Mi 9T a K20 fedőneve “globálosítva”, így ha esetleg az új Redmi megjelenésénél hiányoltátok a nemzetközi verziót, akkor itt a megoldás. Fontos azt is leszögezni, hogy ez nem a Pro változat, így például Snapdragon 855 helyett 730-as SoC kapott helyet benne, memóriáját tekintve pedig a 6/64 és a 6/128 GB-os verziót is megrendelhetitek. A jó képekért a 48+13+8 Megapixeles Sony kamera és a telefon fő attrakciója, a 20 MP-es pop-up szelfi egység a felelős, aminek elsődleges célja az, hogy ne a kijelzőn foglalja a helyet. Így tudták megoldani, hogy a 6,39 colos AMOLED képernyő teljes szélességében uralja az előlapot, ráadásul az ujjlenyomat-olvasót is a kijelzőbe építették.

4000 mAh-s aksit tettek bele, amivel valószínűleg több, mint egy napot kibír a telefon, amennyiben mégis feladja a harcot napközben, akkor a 18 W-os gyorstöltéssel hamar felpumpálhatjátok az akkumulátort. A 6/64-es változatot a M9T64GB kóddal 85 000 forintért, a 6/128 GB-os verziót pedig 90 000 forintért vásárolhatjátok meg a M9T128GB kuponnal, beleszámítva a nagy eséllyel áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód költségét is.

hirdetés