hirdetés

Olcsósítottak a BlitzWolf hordozható SSD-in

Ha kevés lenne a tárhely

hír
Olcsósítottak a BlitzWolf hordozható SSD-in 1
írta: Atika
2021-11-10

A BlitzWolf külső SSD-i rendkívül népszerűek, köszönhetően a viszonylag alacsony áruknak és jó minőségüknek. A Type-C-s BW háttértárakat a 11.11-re való tekintettel leakciózták Banggoodon, így ismét remek áron juthatunk hozzájuk. Szerencsére a sebességgel nem lesz problémánk, ahogy a tárhely méretével sem, ugyanis az 512 GB-os és az 1 terrás verziót szerezhetjük be.

A BW-PSSD3 és BW-PSSD4 olyan külső SSD-k, amelyekről elsőre ezt talán el sem hinnénk. A méretük alapján nagy pendrive-ok is lehetnének, de nem azok. Az alumínium házas eszközök rendkívül minőségi anyaghasználattal bírnak, még a technikai részletek előtt megállapítható róluk, hogy eléggé rendben vannak ezek a modellek. Azért a részletekben elmerülve sem találunk bennük kivetnivalót. Type-C porton keresztül kommunikálnak, ezen keresztül csatlakoztathatjuk a géphez, ráadásul ez már egy 3.2-es szabványú port. 

Ennek is köszönhető, hogy nagyon gyorsak ezek az eszközök, az olvasási sebességül akár 940 MB/s is lehet, írni pedig 910 MB/s-os sebességgel képesek.

Ez már azt jelenti, hogy nem belépő kategóriás, hanem kifejezetten gyors adattárolókról van szó. A modellsorban a PSSD4 a legnagyobb a maga 1 TB-os méretével, míg a PSSD3 512 GB-nyi adatot képes tárolni. A gyártó úgy is hirdeti őket, hogy kiváló külső tárolók lehetnek játékkonzolokhoz is.

Idehaza nagyon drágák ezek a tárhelyek, az 512 GB-os BW-PSSD3-at viszont a BG68a192 kuponnal 24 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, az 1 TB-os PSSD4-et pedig 37 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, ha beírjuk a megfelelő mezőbe a BGHU1214 kódot.

hirdetés