hirdetés

Olcsósított powerbankek a Banggoodon

hír
Olcsósított powerbankek a Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2020-07-22

Tegnap már lehoztuk, hogy a Banggoodon a 70mai autóbikázós powerbank milyen jó áron érhető el, de szerencsére nem csak az az egy termék lett leárazva. Azokra is gondoltak, akik csak mezei külső akkumulátort szeretnének, abból sem túl nagyot, így például a BlitzWolf BW-P9 is soha nem látott alacsony áron rendelhető és a P10-es modell is, ami pedig kinézetre egy powerbank és egy töltőállomás szerelemgyereke. Mindegyik elég jó áron beszerezhető kuponnal, és európai raktárból érkezik, viszonylag rövid szállítási idővel.

BlitzWolf BW-P9

Ez a külső akkumulátor a belépőkategóriába tartozik, de még így is sokkal többet tud, mint egy pár éves modell. A kapacitása 10 000 mAh, ez pedig az átlagembernek elég, párszor így is feltölthetjük vele 0-ról 100%-ra a telefonunkat. Micro USB-n keresztül tudjuk őt magát telepumpálni energiával, amit maximum 18 wattal tudunk megtenni. A kimenetei sokkal izgalmasabbak, mert kapott egy sima USB 3.0-s portot, de egy Type-C is találunk rajta, ezen keresztül pedig nemcsak a QC3.0-t, hanem a PD3.0-t is támogatja. Ez azt jelenti, hogyha ilyen laptoppal rendelkezünk, akár azt is tölthetjük róla. Ez egyáltalán nem rossz tudás egy ennyire olcsó kis kütyütől, mely a BGBWP9Bank kuponkóddal csak 4000 forintba kerül az eredeti 6000 forinthoz képest.

BlitzWolf BW-P10

Ha fontos számunkra a vezetéknélküli töltés, akkor nyugodt szívvel ajánlhatjuk a BW-P10-et, mely nagyon hasonlít a P9-re csak kiegészült egy töltőpaddal. Ezen is van micro USB, de a Type-C portján keresztül is tölthető, mert tudja a reverse charge-ot, tehát ugyanezen a csatlakozón kifelé is tud áram folyni. Természetesen ez is ismeri a 18 wattos PD szabványt és a QC3.0-t is, a vezetéknélküli eszközeinket pedig 10 wattal tudja táplálni. Két sima USB port is található rajta, az egyik 5V/3A leadására képes, míg a másik már 9V/2A és 12V/1,5A-rel is képes tölteni. Az eszköz most nagyon olcsó a Summer Prime Sale keretein belül, mindössze 6000 forintba kerül, és ez is EU raktáras, ingyenes szállítással.

BlitzWolf BW-P13

Ez egy érdekes eszköze a BlitzWolfnak, hiszen töltőállomás kinézete van, pedig valójában inkább csak egy powerbank. A megjelenésével már régebben (májusban jelent meg) is lenyűgözött minket, mert a teteje szürke szövetborítást kapott, ami miatt iszonyú menőn mutat az asztalon. Ez is 10 000 mAh kapacitású, és műszaki tudásban csak annyiban különbözik a P10-től, hogy már 15 wattos vezetéknélküli töltésre képes, és kiírja számokkal a töltési szintet. Egyszerre 3 eszközt is tölthetünk vele, de a maximális teljesítmény, amit le tud adni az 18W. Értelemszerűen a PD3.0 és a QC3.0 támogatás ebben a termékben is megtalálható, mint ahogy az összes lehetséges védelem is. Mivel nem sokban különbözik a P10-től, így az ára sem sokkal magasabb, mindössze 6700 forint a BGBW1P13 kuponkóddal és ez is Csehországból érkezik, de pár száz forint szállítási költséget ez esetben azért felszámolnak.

hirdetés