hirdetés

Olcsón hazavihető a Blitzwolf BW-CML2 monitorlámpa

Színesbe borítja a falat

hír
Olcsón hazavihető a Blitzwolf BW-CML2 monitorlámpa 1
írta: Don Kartács
2021-11-25

A monitorlámpák megjelenése óta ez a sokadik BlitzWolf termék, ami ebben a szegmensben indul. Ráadásul idén már teszteltem is egyet, ami annyira bejött, hogy le is cseréltem a IKEA-s karos lámpámat egyre. Az ilyen termékek nagyon keveset fogyasztanak, állítható a fényerejük és a színhőmérsékletük, szinte nem foglalnak helyet, esztétikusak, könnyű elrejteni a zsinórjaikat és nagyon olcsók is. Most ráadásul a Black Friday keretein belül 7500 Ft-ért, és cseh raktárból érkezik.

Blitzwolf BW-CML2 – Jobb mint egy karos lámpa

Idén adtuk ki az első tesztünket egy hasonló lámpáról, mégpedig a BlitzWolf BW-CML1-ről, ami végül remek értékelést kapott. A kollégám győzködött róla, hogy ez egy értelmes termék, de eleinte nem hittem neki. Azt mondtam, hogy szerintem semmire sem jó, de azért próbáljuk ki, hogy milyen. Aztán az lett a vége, hogy teljesen beleszerettem, és lecseréltem az eredeti karos lámpámat egy ilyenre, egyszerűen azért, mert százszor praktikusabb egy monitorlámpa, mint bármilyen másik világítótest az asztal környékén.

A tápkábele kellően hosszú ahhoz, hogy biztosan elérjen az áramforrásig. Én ezt a sajátom esetében úgy oldottam meg, hogy egy régebbi USB-A töltőt a konnektorba dugtam, és így permanens tápellátást kap, ha viszont elmegyek valahová, akkor átkerül a notebookom egy portjára. A LED-eket tartalmazó cső alumíniumból készült és a végén található egy érintőgomb, amivel kapcsolgathatjátok a lámpát. Rendelkezik memória funkcióval is, így megjegyzi a legutoljára használt módot.

Az ára nagyon közel van a BW-CML1-hez, viszont annál többet is tud, így egy kicsit magasabb szám szerepel az árcímkéjén, de mivel ez egy 2 in 1 megoldás, ez teljesen érthető. 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza flash sale keretében, a futár pedig teljesen költségmentesen fogja kiszállítani.

hirdetés