hirdetés

Olcsóbb a Jimmy H9 Pro, mint a tesztünk idején

Csúcsporszívó, már nem is annyira csúcs áron

hír
Olcsóbb a Jimmy H9 Pro, mint a tesztünk idején 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-11-11

A Jimmy H9 Pro a korábbi csúcsporszívója a cégnek, szinte mindent tud, hajlítható a csöve, brutális a szívóereje, hosszú az üzemideje, és még sorolhatnám. Annak idején, mikor teszteltük, 132 000 Ft-ot kértek érte, az is csoda, hogy ilyen dollárárak mellett egyáltalán olcsóbban érhető el a porszívó. Szerencsére a 77DAS2WF  kóddal és a 10 dolláros Paypal fizetési kedvezménnyel 111 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Minden információt egy helyen láthattok az OLED kijelzőjén, amely mutatja az akkumulátor töltöttségét, a használt módot és az esetleges hibákat, például, hogy épp ideje kipucolni a szűrőjét. Kiegészítők terén is jeleskedik a H9 Pro, a géphez adnak egy középen hajlítható toldócsövet, amivel benyúlhattok lehajolás nélkül a bútorok alá, egy könyököt, háromféle kefés fejet, két motoros fejet, töltőt, aksit, aksitöltőt, dokkolót és egy flexibilis gégecsövet is.

A Jimmy H9 Pro egy igazi csúcsporszívó, a konkurenciánál jóval erősebb, többet tud és jobban felszerelt is náluk. Sokkal inkább érdemes a felsőkategóriához viszonyítani, ami értelemszerűen jóval drágább, mint a budget ajánlatok, amik nem a 100 000 Ft fölötti ársávban játszanak. 111 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet hazavinni a 77DAS2WF  kóddal és a 10 dolláros Paypal fizetési kedvezménnyel, a szállítás ingyenes, EU raktárból érkezik, így az áfa is benne van már az árban. A megvásárlással ráadásul további 15 USD-nyi kupont kaptok az okosotthon és kert kategóriára is, a pontos feltételeket ezen a linken találjátok.

hirdetés