hirdetés

Olcsó tablet és power station a napi érdekes termék

A Cafagónál az akciók örökké tartanak

hír
Olcsó tablet és power station a napi érdekes termék 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-02-01

A Cafago a mostanában slágerterméknek számító Lenovo tabletet promózza, amihez egy FlashFish power stationt társított, mint kiemelt terméket. Előbbi kiegészíthető stylussal és billentyűzettel is, így mini munkaállomássá alakítható, utóbbi pedig már a tavasz előszelét ígéri, amikor mindenki kiszabadul lakása börtönéből és megy a szabadba. Mindkét termék ingyenes szállítás mellett érhető el, utóbbi ráadásul német raktárból, így a gyors szállítás garantált.

Lenovo XiaoXin Pad 2022 – Szolid teljesítmény

Annak idején vettem én is egy XiaoXin tabletet, 4 éve szolgálja hibamentesen a családot. A trükk az, hogy a XiaoXinnek van egy EU-s verziója is, ami drágább, az enyémet Tab 4 8 Plusnak hívják, szóval ennek a modellnek is van egy párja valahol az európai piacon, így a fura nevű variánstól sem kell tartani. Már csak azért sem, mert a globális ROM-ot futtató tablet fő részegységét a Snapdragon szállítja a 680-as SoC személyében, amihez 4 vagy 6 GB RAM és 64 vagy 128 GB háttértár társul. Az akkumulátora 7700 mAh kapacitású, ami 12 órányi videózásra ad lehetőséget, és 20 W-os gyorstöltéssel lehet telepumpálni.

A kijelző 10,6 colos, 2K felbontású – 1200×2000 pixel – IPS panel,

ez már kellően nagy ahhoz, hogy filmeket nézzetek rajta, a fényereje pedig 400 nit, ami zárt térben bőven elégséges. A hardver az Android 12-es verzióját futtatja, amin a ZUI kezelőfelület dolgozik, különböző extra funkciókkal. Természetesen a rendszer a stylust is támogatja, így digitális jegyzetfüzetnek is használhatjátok a tabot. Ezzel a hardverrel bőven lehet játszani is, amit 4 darab hangszóró is támogat, ennyit már nem tudtok a kezetekkel sem eltakarni, tehát a hang nem nagyon szenved majd csorbát. A WiFi kétsávos, BT szabványból az 5.1-et támogatja és egy micro SD kártyahellyel is bővíthető a háttértár.

A Lenovo XiaoXin ára tudásával arányos, a 4/64-es modellért 65 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek, az áfát már tartalmazza az ár, a szállítás pedig ingyenes.

FlashFish A101 – A legolcsóbb hordozható telepek egyike

A FlashFish nem más, mint egy power bank és egy inverter szerelemgyereke, vagyis nemcsak USB-s eszközöket képes kiszolgálni, hanem nagyobb feszültséget igénylő dolgokat is. A kapacitása 26 400 mAh – máshogy számolva 98 Wh -, vagyis azért nem a paksi atomerőművet oltották bele, cserébe viszonylag könnyű hordozni, mindössze 1,2 kilogramm, ami power stationös mércével mérve meglehetősen kevés. Ennek megfelelően a teljesítménye is az, 120 W-ot tud magából kipumpálni, a csúcsterhelés pedig 200 W lehet, de ez már a legtöbb hordozható eszköz töltésére elegendő, vagyis tabletek, laptopok, drónok, telefonok és hasonlók elektronnal való ellátására tökéletesen alkalmas.

A beépített LCD kijelzőjén keresztül követhetitek nyomon, melyik portja aktív, és hát van neki egy pár, amit figyelni lehet:

  • 2 darab QC 3.0 képes USB-A
  • 2 darab Type-C, ami PD szabványt is támogat
  • 1 darab 12 V-os DC csatlakozó
  • 1 darab 230 V-os szabványos kimenet

A csomagban a feltöltéshez szükséges, 60 W-os napelemet is mellékelték, ezt a DC in portra kell csatlakoztatni és pár óra alatt pumpálja tele a FlashFish A101-et, ami nemcsak power stationként, hanem gigantikus elemlámpaként is használható. A két termékért összesen 80 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek német raktárból és a szállítás ebben az esetben is ingyenes.

hirdetés